Gratis winactie: Een zomer met Kleine giraf!

Het is tijd voor zon, strand en vooral heel veel plezier! Daarom hebben we een fantastische winactie voor jullie in petto. Maak kans op een super schattige gele Zoocchi baby badcape van Kleine giraf, samen met geweldig badspeelgoed van dezelfde topkwaliteit. Stel je voor: je kleintje, warm en knus gewikkeld in een vrolijke gele badcape, klaar om eindeloos plezier te maken met kleurrijk badspeelgoed. De perfecte set voor zomerse dagen vol waterpret!

Wil jij winnen? Lees dan snel verder hoe je kans kunt maken op deze zomerse prijs!

Gratis winactie: Een zomer met Kleine giraf!

Kleine Giraf: Zoocchini baby badcape – Puddles the Duck

Om te knuffelen is deze super zachte badcape van Zoocchini. De badcape is gemaakt van 100% katoen en heeft prachtig geborduurde details (die ook zacht zijn voor de huid). De badcape is lekker groot, zodat deze ook door een grotere dreumes gebruikt kan worden. Ideaal voor na het bad of zwembad of voor na het zwemmen in de zee. De badcape is verpakt in een mooi kartonnen geschenkdoos.

Kleine Giraf: Sophie’s Sea world – Sophie de giraf

Badtijd wordt een waar plezier met deze badset! De set bevat 7 stukken: 1 water spuitende Sophie de giraf, 2 gieter-badspeeltjes met zuignap: een zeester en een wolk en 4 badspeeltje met zuignap: de inktvis, krab, walvis en zon kunnen als waterspuiters worden gebruikt. Baby ontdekt het leven in de zee dankzij zijn nieuwe oceaanvrienden die je na gebruik aan de badkuip kunt plakken.

Gratis winactie: Een zomer met Kleine giraf!

Wat verloten we?

We gaan een prachtige gele baby cape verloten en een set water speeltjes van Sophie de Giraf.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur een mail met je naam en adres naar winactie@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Giraf’. Vergeet je niet aan te melden voor onze twee-wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je deze al? Dan hoef je verder geen actie te ondernemen en hoef je ons alleen maar te mailen. Wil je de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen en kans maken op leuke prijzen? Dan kun je je eenvoudig weer afmelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 25 mei 2024 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Onze andere winacties

Frietje Frommel
Laura’s Bakery Kinderbakboek 2
Fluffie Stuffiez
De reuzenpoffer
Kinderboek Daaf Duif

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *