Gratis winactie: 2x Fluffie Stuffiez! (Spaar ze allemaal!)

Wil je kans maken op een Fluffie Stuffiez knuffeldier? Doe dan mee aan onze gratis winactie en maak kans op één van deze unieke plukknuffels! Met hun schattige uiterlijk en het verrassende plukelement, zijn ze perfect voor kinderen én volwassenen die houden van knuffels en leuke verrassingen. Bekijk hier alvast de Fluffie Stuffiez om te zien waar de hype over gaat: Fluffie Stuffiez.

Stel je voor dat je deze pluizige knuffel in handen hebt. Begin met plukken en ontdek wat eronder verstopt zit – dat is de magie van Fluffie Stuffiez! Het is een avontuur op zichzelf, en het beste nieuws? Je kunt er een winnen! Doe mee aan onze winactie en wie weet ben jij binnenkort de gelukkige eigenaar van een van deze populaire plukknuffels. Mis deze kans niet en doe nu mee!

Fluffie Stuffiez

Onze ervaring met de Fluffie Stuffiez

Natuurlijk konden we niet anders dan ook zelf een Fluffie Stuffie te plukken. Ik moet eerlijk bekennen dat ik zelf een beetje het gevoel kreeg dat ik een kip aan het plukken was. Mijn kat, bekeek me overigens met een zeer bedenkelijke blik. Ik denk dat hij bang was, dat hij het volgende plukobject zou gaan worden… Daar hoeft hij niet bang voor te zijn, want helaas ontdekte ik ook één minder leuke kant van plukknuffels… Als je een berg pluis hebt en je moet – om welke reden dan ook – niezen… dan ben je even niet blij. Het leek alsof ik een kussengevecht had gehouden en verloren.

Voor de rest is het natuurlijk keen super origineel concept waar kinderen lang plezier van kunnen hebben. Een grote knuffel betekent al snel een uur tot anderhalf uur plukplezier. Het echte knuffeltje komt zo steeds verder naar voren. Wij hebben de wolk geplukt, van witte pluizenbol tot blauwe wolk. Ze zijn er in allerlei soorten en maten, dus maak de verzameling vooral compleet. Bij ons kun je alvast kans maken de eerste voor je verzameling te winnen!

Wat verloten we?

We gaan twee exemplaren verloten van de Fluffie Stuffies verzameling!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur een mail met je naam en adres naar winactie@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Fluffie’. Vergeet je niet aan te melden voor onze twee-wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je deze al? Dan hoef je verder geen actie te ondernemen en hoef je ons alleen maar te mailen. Wil je de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen en kans maken op leuke prijzen? Dan kun je je eenvoudig weer afmelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 22 mei 2024 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Onze andere winacties

Frietje Frommel
Laura’s Bakery Kinderbakboek 2
Zomerpakket Kleine Giraf
De reuzenpoffer
Kinderboek Daaf Duif

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *