Persoonlijkheid aan de muren: foto’s als statement in je interieur

Op het moment dat je een interieur uit gaat zoeken, kijk je misschien al snel naar de mooiste meubelstukken en accessoires zoals kussens, dekens en vazen. En hierdoor kan het zomaar zo zijn dat je wanddecoratie over het hoofd ziet. Eigenlijk is dat reuze zonde. Wanddecoratie is een erg betaalbare vorm op het gebied van woonaccessoires en je zorgt meteen voor enorm veel sfeer. Denk daarbij aan het ophangen van een canvas in huis. Een canvas komt in iedere kamer in huis optimaal tot zijn recht en is de ultieme sfeermaker bij jou in huis.

Persoonlijkheid aan de muren: foto's als statement in je interieur

Je kunt een canvas perfect afstemmen op het kleurenpalet in huis

Voor een interieur dat perfect in balans is, moet er worden gewerkt met een specifiek kleurenpalet. Denk daarbij aan aardse kleuren, verschillende tinten gebroken wit of aardse kleuren. Hier kun je een canvas altijd perfect op afstemmen. Je weet hierdoor zeker dat je met een canvas de plank niet snel mis gaat slaan en dat het geheel zorgt voor een samenhangend totaalplaatje. En dat is natuurlijk wel zo belangrijk bij jou in huis.

Met een canvas aan de muur kun je voor een persoonlijke touch zorgen

Maar er is nog een ander groot voordeel verbonden aan het kopen van een foto op canvas. Op het moment dat je een canvas online gaat ontwerpen, kun je ook erg makkelijk een persoonlijke foto toevoegen. En hierdoor zorg je direct voor een erg persoonlijke touch. Ga voor een foto van een bijzondere reis of een creatieve collage met beelden van je vrienden of van het hele gezin. Al met al zijn de ontwerpopties eigenlijk eindeloos. Weet je op dit moment misschien al hoe de canvas bij jou in huis vorm moet gaan krijgen? Dat maakt het uitzoeken ervan meteen weer wat makkelijker.

Een canvas is in verschillende formaten te koop

Het beste van alles? Een canvas, maar ook een foto op plexiglas, is in tal van formaten te verkrijgen. Dus of je nu graag gaat voor een compact formaat voor in de gang. Of voor een groot canvas in de woonkamer. Het zijn slechts een paar voorbeelden van ontwerpen waar je uit kunt kiezen. Via een online ontwerpprogramma heb je in een mum van tijd het ontwerp van je dromen samengesteld. En het bestellen ervan? Dat heb je ook in een mum van tijd gedaan. Laat het ontwerpen dus maar snel beginnen.

liefs Marion

Meer informatie

Waarom vintage meubels perfect passen bij het ouderschap
Geef je muren een zomerse make-over!

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
Stockfoto: 123rf.com

#spon: Deze blog betreft een samenwerking.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *