Mail & Win – Bordspel Pieter Konijn – Het avontuur in het bos

Pieter Konijn - Het avontuur in het bos

Nu we verplicht met z’n allen aan huis gekluisterd zijn, laten we dan met elkaar van de nood een deugd maken en het binnen gezellig maken. Gisterenavond was het bij ons in ieder geval dikke pret met twee pubers en een bordspel! Maar voor de kleinere kids is er ook zoveel leuks te krijgen! Bijvoorbeeld dit super leuke spel van Pieter Konijn!

Pieter Konijn – Het avontuur in het bos

Vanaf 1 april stappen de allerkleinsten in de wereld van de vrolijke en dappere Pieter Konijn met het bordspel Pieter Konijn – Het avontuur in het bos. Pieter Konijn, bekend van de kinderboekenreeks van Beatrix Potter, is al meer dan 100 jaar favoriet bij groot en klein. Naast de boeken, tv-serie en de binnenkort te verschijnen film, gaan gezinnen nu ook samen met Pieter op avontuur in dit nieuwe bordspel. Verzamel in het bos voorwerpen zonder dat Ronald Rat je stopt. Degene die als eerste vijf voorwerpen heeft, is de winnaar van het spel!

Synopsis

Ga samen met je familie en vriendjes én Pieter Konijn op avontuur in het bos. Kies een van je favoriete diertjes uit het verhaal van Pieter Konijn en struin door het bos op zoek naar verborgen voorwerpen. Vind jij het eikeltje, de dennenappel, het lieveheersbeestje, de vlinder en het radijsje? Maar let op! Ronald Rat en de andere slechteriken houden je goed in de gaten en proberen je te stoppen waar mogelijk. Puzzel je eigen bos in elkaar en verzamel als eerste de vijf voorwerpen!

Pieter Konijn – Het avontuur in het bos | 14,95 euro | 2 – 4 spelers | 8718866301750

lijn donker geel oudersenzo
Pieter Konijn - Het avontuur in het bos
lijn donker geel oudersenzo

Wat verloten we?

We gaan 5 exemplaren verloten van dit meer dan schattige bordspel: Pieter Konijn – Het avontuur in het bos. Een spel voor kinderen vanaf vier jaar!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Pieter Konijn‘. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!

Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 18 april 2020 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

Doe mee aan onze andere #gratis acties!

De brief voor de koning
L.O.L. Surprise bal #hairvibes
Baby Shark
Éclat lifting favcial serum!
Muis ontdekt!
Maki en zijn mobieltje
Inspreekboek Kikker is verliefd
Onze oudere (maar nog steeds lopende) bezoekersacties

Liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© afbeelding: 123rf.com

bezoekersactie
lijn oudersenzo met hartje

BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *