Little Cactuz

Het Nederlandse label Little Cactuz maakt duurzame baby- en kinderkleding. Hierbij gebruiken zij biologisch gecertificeerde stoffen voor diverse unieke outfits van hoge kwaliteit. Helemaal handgemaakt.

Naast een basiscollectie stimuleert Little Cactuz haar klanten ook zelf mee te denken in de samenstelling van de outfits naar eigen smaak. Kies je favoriete pasvorm, stof en maat en creëer een uniek item dat helemaal bij jou en je kindje past!

Opvallende prints

De collectie bestaat uit verschillende opvallende prints en rustige basics in verschillende kleuren. Binnen de collectie vind je stoere tops en bottoms, comfortabele jurkjes en de schattigste one pieces gemaakt van terry Cloth, sweat, stretch denim of tricot. 

lijn donker geel oudersenzo
lijn donker geel oudersenzo

Good, Clean and Fair’

Duurzaamheid en bewustwording van ‘slow fashion’ zijn essentiële drijfveren in het ontstaan van Little Cactuz. Eigenaresse Laura van der Zwaard; ‘Creativiteit, mijn passie voor het maken van kleding en de mogelijkheden dit te combineren met mijn missie om elke dag de wereld een beetje beter te maken hebben ervoor gezorgd dat ik in 2018 Little Cactuz heb opgericht’. 

‘Ik krijg enorm veel energie om te zien dat klanten enthousiast worden over de kwaliteit van de duurzame stoffen en de complimenten over gedetailleerde afwerking van de outfits’.

lijn donker geel oudersenzo
Little Cactuz
lijn donker geel oudersenzo

Global Organic Textile Standard

De stoffen die Little Cactuz in haar portfolio heeft worden in Nederland en West-Europa geproduceerd middels de Global Organic Textile Standard (GOTS). 

Wil jij helpen elke dag de wereld een beetje beter te maken? Dit kun je doen door een item van Little Cactuz aan te schaffen.

Liefs Marion

Meer informatie

This is Rellix – Nieuw Nederlands merk jeans
Indian blue jeans ss20
De lawaaimaker van Nununu
Nieuw merk in Town – Wildfish
De zomercollectie 2020 van Noppies
Ipanema slippers voor kinderen
Nieuwe collectie A*Dee – Magical Mermaids & Hawaiian Holiday
Zomercollectie 2020 van Tumble ‘N Dry
Themapagina: peuters
Little Wonder van Prénatal
Bergstein lanceert Pastel Rainboots

Bronvermelding

© foto’s: Little Cactuz

lijn oudersenzo met hartje
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *