Crystal Art Kit – Diamond painting

Crystal Art Kit – Diamond painting

Heb je al kennis gemaakt met ‘diamond painting’? Ik had dat eigenlijk nog niet echt. Natuurlijk had ik de kaarten wel eerder gezien, maar ik was er zelf nog niet echt voor gaan zitten. De kaarten waren echter genomineerd als Speelgoed van het jaar 2018, dus toen ik tijdens de uitreiking de kans kreeg een setje mee naar huis te nemen, deed ik dat graag.

Wat is de bedoeling?

De bedoeling is simpel, het is een soort kleuren op nummer, maar dan met diamantjes. Met een speciaal pennetje (wat je vooraf in de wax drukt) pak je het juiste diamantje op en plakt het op de goede plek. Niks meer, niks minder. Dat lijkt een makkie en dat is het natuurlijk ook, maar dat neemt niet weg dat het hartstikke leuk is om te doen! Het ziet er vrolijk uit met al die kleurtjes, het is een fijne bezigheid (lekker ontspannend) en het kan nooit verkeerd gaan. Hoe positief is dat! En als je klaar bent, kun je er ook nog eens iemand blij mee maken door hem in de bijgeleverde envelop op te sturen.

Genieten!

Ik heb er echt van genoten om deze kaart te maken. Ik heb er zelfs zo van genoten dat ik direct diverse nieuwe sets heb besteld. Het is namelijk een enorm ontspannende bezigheid. Doorgaans ben ik uren per dag bezig met het bedenken van nieuwe onderwerpen, schrijven van teksten, acties regelen, noem maar op. Ik vind het daarom heerlijk om in mijn vrije tijd, mijn hoofd zoveel mogelijk leeg te maken door met mijn handen bezig te zijn. Ik hou niet van TV kijken, pixels zie ik overdag al genoeg, dus dit is eigenlijk een super fijne bezigheid.

lijn groen oudersenzo
Crystal Art Kit – Diamond painting

Leeftijdsloos

Natuurlijk is het leuk voor kinderen om hiermee aan de slag te gaan, maar eigenlijk zijn deze sets leeftijdsloos. Ik weet zeker dat het ook voor de 50-plussers hartstikke leuk kan zijn. Ik spreek uit ervaring. Sterker, ik heb zelfs mijn vriendin aangestoken. Zij zag mij hiermee bezig en heeft ook direct sets voor zichzelf besteld.

Compleet

De sets zijn volledig compleet en bestaan uit: een pennetje, een waxtablet, plastic zakjes, een bakje en de gekleurde diamantjes. De kaart is voorbedrukt met speciale lijm en afgeschermd met een folie. Er zijn overigens verschillende ontwerpen en maten. Deze is natuurlijk hartstikke leuk voor de feestdagen, maar er zijn nog veel meer leuke thema’s.

lijn groen oudersenzo
Crystal Art Kit – Diamond painting

Specificaties Crystal Art Kit – Diamond painting

NaamCrystal Art Kit – Diamond painting
MerkCrystal Art Kit
EAN5055865469153
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

De leukste herfstknutsels om met de kids te maken
Printbare spellen van Asmodee
Re-Cycle-Me – Knutselen met afval

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Dit product of deze producten hebben wij, ten behoeve van het schrijven van deze review, toegestuurd gekregen. Onze ervaringen zijn echter zo eerlijk mogelijk beschreven.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *