Halloweensnacks. Hiermee kom je spookachtig goed voor de dag!

Halloweensnacks

Bij griezelige outfits en rondvliegende spoken, spannende knutsels en spooky songs, horen natuurlijk ook spannende Halloweensnacks! Dat maakt de griezelige feestvreugde van Halloween nóg completer!

Halloweensnacks

Het vieren van Halloween is nog niet zo lang ingeburgerd in Nederland. Ik kreeg het in ieder geval niet van huis uit mee. Jammer genoeg, want ik vind het dus echt heel erg leuk. De afgelopen jaren wordt er in de wijk waar wij wonen, veel aandacht besteed aan dit feest. Tuinen worden uitbundig gevierd, hier en daar een festiviteit en op de avond zelf is het behoorlijk druk op straat. Vooraf worden er pamfletten verspreid en als die voor je raam hangt, kan er worden aan gebeld.

Mijn zoon heeft het dus veel meer meegekregen en is groot fan van dit feest. Langs de deuren gaat hij al een paar jaar niet meer (want stoere puber), maar op 31 oktober staat al lange tijd een afspraak in zijn agenda met zijn vrienden voor een heuse horrornight. Wat ze nog niet weten is dat ze bezoek krijgen van een mismaakte man… Mijn partner gaat aan de slag met zijn grimeerkunsten. En ik? Ik zorg voor bijpassende hapjes. Want tijdens Halloween kun je natuurlijk niet aankomen met een bak chips of schaaltje borrelnoten. Bij Halloween, horen Halloweensnacks! Hoe gruwelijker, hoe beter. Maar het moet natuurlijk ook gruwelijk lekker smaken!

lijn groen oudersenzo
Halloweensnacks, hiermee kom je spookachtig goed voor de dag!

Trick or treat

In Nederland en België wordt tegenwoordig steeds meer aandacht besteed aan het halloweenfeest/allerheiligenavond. Dit gebeurt meestal in de vorm van langs de deuren gaan en snoep ophalen, halloweenfeesten en het versieren van huizen. Veel lagere scholen organiseren een zogeheten trick-or-treattocht. Met deze Halloweensnacks kun je wel heel origineel voor de dag komen!

Hoe leuk om deze spannende gerechtjes te presenteren… Wie durft er eentje te nemen?

Halloweensnacks – Spookachtig lekker!

Enge heksenvingers

lijn smal

Vijf verschillende Halloween foods

lijn smal

Vier griezel snacks

lijn smal

Oogballen maken!

lijn smal

Knakworst Mummies

lijn smal

Last minutes treats

lijn smal
liefs Marion

Meer informatie

Een halloweenpartijtje: hoe organiseer ik dat?
Halloweenknutsels: Spooky en creepy knutselwerkjes voor Halloween!
Halloween. Het feest van heksen en spoken!
De leukste Halloweenliedjes
Beertje Bas ziet spoken, een Halloween voorleesverhaaltje

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
Stockfoto: 123rf.com

BabyBaby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *