Flowtonia – een rekkende sensatie die geen troep geeft

Flowtonia - een rekkende sensatie die geen troep geeft

Gek op slijm? Verslaafd aan magic zand? Verzot op klei? Dan vind je Flowtonia vast en zeker ook een heerlijke sensatie. Want dat is zo’n beetje alle drie de sensaties in één. Volgens mijn zoon was dit ab-so-lu-te“satisfying”. Een begrip wat ik wel vaker van hem hoor als het gaat om een ultiem sensationeel gevoel. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het ook heerlijk vond om het door mijn handen te laten glijden, maar het blijst werd ik van het feit dat het geen troep achterliet, zoals bij klei, slijm en/of magic zand wel vaak het geval is.

De voordelen, zonder de nadelen

Slijm blijft overal aan plakken, zand blijf je overal vinden, waar je het niet wilt hebben en is veelal aan uitdroging onderhevig en dan voelt het al snel niet meer zo fijn. Flowtonia is al het goede verenigd, maar dan zonder de nadelen.

Flowtonia

Vorm! Rek! Flow! De speelmogelijkheden zijn eindeloos! Flowtonia flowt van vast naar kneedbaar en zacht in slechts enkele seconden. Flowtonia heeft een zoete geur en is besprenkeld met een klein beetje glitter. Maak je eigen Flowtonia wereld door het in allerlei vormen te kneden, zoals je dat met klei zou doen. Eenmaal in een vorm gekneed blijft Flowtonia vast, maar zodra je gedeeltes van je creatie vastpakt en langzaam wegtrekt, wordt Flowtonia weer zacht en flowy! Flowtonia is knoeivrij en kan na het spelen opgeborgen worden in een container die zich in de verpakking bevindt.

lijn groen oudersenzo
Flowtonia – een rekkende sensatie die geen troep geeft

Fijn fijner fijnst

Flowtonia voelt erg prettig aan je handen en nodigt uit om in te blijven kneden. Je kunt het in allerlei figuurtjes boetseren en de substantie blijft dan ook prima aan elkaar verbonden. Maar zodra je het dan weer vastpakt of zacht aan trekt, dan laat het weer los en wordt het weer een losse substantie. Als een soort drijfzand, maar de werkelijke flow laat zich maar moeilijk omschrijven. Eigenlijk moet je dit gewoon zelf ervaren om er een goed beeld van te krijgen.

Veel voordelen

Flowtonia kent veel voordelen, zoals je hebt kunnen lezen. Het enige nadeel vind ik eigenlijk de prijs. 11,99 euro, is voor een stukje zand/klei/foam/slijm (of hoe je het ook wilt noemen), best aan de prijzige kant. Natuurlijk kun je er veel plezier van hebben – en hopelijk ook voor een langere periode – maar de prijs is hoe dan ook behoorlijk pittig. Hopelijk gaat die in de komende periode nog een beetje zakken.

Flowtonia

Bekijk de clip

Specificaties Flowtonia

TitelFlowtonia – paars
MerkBOT-I
Prijs11,99 euro
EAN0622222137618
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

Sensory play: Zo stimuleer je zijn zintuigen!
Colour Amazing, een andere manier van kleuren
Slimi Café Squishy
Fortnite speelfiguren
Knex Safari Mates
Orb Odditeez en Slimibalzz
Smooshy Mushy Squishy flesje
Bubbleezz
Soft ‘n Slo squishies

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

#spon Met dank aan BOT-I

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *