Slijmerige stressballen gevuld met orbs. De balzz zijn super knijpbaar!

Slijmerige stressballen gevuld met orbs. De balzz zijn super knijpbaar

Dat slijm nog steeds hot is, bewijst BOTI wel met deze slijmerige stressballen. De kleinere bal is gevuld met orbs (ook super leuk) en de grote is gevuld met een glinsterend slijmerig goedje. En wat voelt dat lekker in je handen! Op deze manier kun je spelen met slijm, zonder je handen echt vies te maken. De balzz zijn super knijpbaar, leuk en zien er helemaal bling bling uit. Eenmaal knijpen is blijven knijpen… want dat het verslavend gaat worden, dat lijkt mij over duidelijk.

Orb Odditeez Beadibalzz

De kleinere Orb Odditeez Beadibalzz is gevuld met prachtige orbs in blauwtinten. Als je erin knijpt voel je de balletjes door je handen glijden en hoor je een grappig piepgeluidje. Dit geluid nodigt absoluut uit om nog eens te knijpen en nog eens en… Het is echt z’n soppig, sompig, vies geluidje. En daar houden we van! Nou ja, ik wel in ieder geval.
Het valt me helaas wel op, dat wanneer je een paar keer in de bal hebt geknepen sommige orbs dat niet hebben overleefd en stuk gaan. Ook de buitenkant lijkt wat doffer te worden als je hem een aantal keren hebt gebruikt. De bal verliest dan ook al snel zijn frisse looks. Jammer!

De beadiballz zijn er in verschillende kleuren: blauw/paars, blauw/zeegroen, blauw/zeegroen/rood.

Orb Odditeez Slimibalzz

De Orb Odditeez Slimibalzz is een grotere stressbal. Hij is niet gevuld met orbs, maar met glitterslijm. Het gevoel als je erin knijpt is dan ook echt anders dan de bal met de orbs. Anders wil trouwens niet zeggen, minder lekker. Want het is juist hartstikke lekker om in die grote slijmbal te knijpen. Je voelt het slijm door je handen glijden.
De bal ziet er prachtig uit met al die glitters en is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Ik heb hier een zeegroene.

lijn groen oudersenzo
Slijmerige stressballen gevuld met orbs. De balzz zijn super knijpbaar

Beetje plakkerig

Klein nadeel aan deze bal, is dat hij een beetje plakkerig uit de verpakking komt. Hierdoor blijven stof en haartjes makkelijk aan de bal kleven. Wanneer je de bal vaak gebruikt lijkt dit (waarschijnlijk door het vet aan je handen) af te nemen, maar in het begin is dit best een beetje vervelend omdat er bij voorbeeld stofjes en haartjes aan blijven kleven. Gelukkig kun je de bal altijd even onder de kraan afspoelen met lauwwarm water en een beetje afwasmiddel. En nat voelt de bal helemaal zo lekker glibberig aan! Als ze weer schoon zijn, laat ze dan gewoon opdrogen (niet afdrogen dus).

lijn groen oudersenzo
Slijmerige stressballen gevuld met orbs. De balzz zijn super knijpbaar

De slimiballz

De slimiballz voelen heerlijk aan en zien er ook nog eens erg mooi uit. Van BOTI is het fijn te weten dat er geen giftige stoffen in verwerkt zitten. De vloeistof is niet schadelijk voor de gezondheid. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je de ballen dan maar aan kleine kinderen kunt geven. Toezicht door ouders voor kinderen onder 8 jaar is vereist.
Ik weet zeker dat er in de zak van Sinterklaas heel wat van deze ballen te vinden zullen zijn!

De slimiballz zijn in de kleuren zilver, goud, groen, paaars, roze en lichablauw. Ik durf niet te zeggen of de slimiball die wij hebben de groene is of de lichtblauwe. De kleur van onze bal zit er namelijk voor mijn gevoel een beetje tussenin. Hij is hoe dan ook prachtig!

lijn groen oudersenzo
Slijmerige stressballen gevuld met orbs. De balzz zijn super knijpbaar

Specificaties Orb Odditeez Beadibalzz

TitelOrb Odditeez Beadibalzz
MerkBOTI
EAN0622222058661

Specificaties Orb Orb Odditeez Slimibalzz

TitelOrb Odditeez Slimibalzz
MerkBOTI
EAN622222058722
liefs Marion

Meer informatie

Slimi Café squishy – We gaan taartjes versieren!
Glam Goo Mega Kit
Pomsie knuffel – Je wikkelt hem zo om je arm

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *