Fortnite Speelfiguren

Fortnite Speelfiguren

In onze reportage over Fortnite, hadden we het al even genoemd. De komst van de speelfiguren van BOTI. Inmiddels zijn ze er en kan de verzamelaar aan de slag met verzamelen. BOTI introduceert de speelfiguren onder de naam ‘Battle Royale Collection’, een verzameling die kan worden uitgebreid naar 100 figuren. De enthousiaste Fortnite speler kent ze vast allemaal. De eerste 18 karakters zijn vanaf nu te koop!

De Battle Royale speelfiguren zijn gebaseerd op de karakters in het spel Fortnite. De accessoires kunnen onderling worden verwisseld waardoor er verschillende mogelijkheden ontstaan.

Favoriete speelfiguur

In de speelgoedwinkel kun je precies jouw favoriete speelfiguur kopen (mits voorradig) maar als je de figuurtjes online besteld bij bijvoorbeeld Bol.com, is het een verrassing welk figuurtje er in de verpakking zit. Iedere verpakking heeft standaard één speelfiguur met accessoires, maar er zijn ook verpakkingen met twee speelfiguren en zelfs vier speelfiguren te koop.

Je kiest nu zelf het scenario

Met de komst van deze speelfiguren is het dus niet meer noodzakelijk om met je neus in het scherm te duiken. Pixels komen hiermee tot leven en er kan zo vaak mee worden gespeeld als je wilt. Jij bepaalt zelf het scenario dus echt verliezen, is geen optie meer. Leuk om het spel met vriendjes en vriendinnetjes te spelen. Veel leuker toch dan in pixels?

lijn groen oudersenzo
Fortnite Speelfiguren

Wat is Fortnite?

Geen idee waar ik het over heb? Nog nooit van Fortnite gehoord? Fortnite is een razend populair spel onder kinderen, jongeren maar ook onder (jong) volwassenen. Het heeft een kleurrijke, cartoonachtige stijl waardoor het spel onschuldig oogt. Niets is echter minder waar want je zult de rest van de deelnemers moeten uitschakelen, om het tot het einde vol te kunnen houden. Het is ‘eten of gegeten worden’. Hoewel je er ook voor kunt kiezen om grondstoffen te verzamelen en hiermee een verdedigingslinie op te bouwen.

De game heeft misschien een ‘uitroei’ thema, gelukkig is er nergens een spatje bloed te zien of lelijke taal te horen.

lijn groen oudersenzo
Fortnite Speelfiguren

Productinformatie

Fortnite Battle Royale collection
Bevat: 2 speelfiguren | EAN: 0630996635339 | Bol.com

liefs Marion

Meer informatie

Wat is Fortnite?
Fortnite – Wat is Fortnite?
Bekijk onze andere productbesprekingen

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *