Bubbleezz – De nieuwe rage van zomer 2018?

Bubbleezz - De nieuwe rage van zomer 2018?

De squishie-hype is nog lang niet ten einde! En dat is ook niet zo gek als je ziet dat er steeds meer op wordt voortborduurt. Bijvoorbeeld met deze kleurrijke en über schattige Bubbleezz!

De Bubbleezz is een combinatie van een squishie en orbs, of nog beter uitgelegd, deze squishies zijn gevuld met orbs. Hoe leuk wil je het hebben! En dan zien ze er ook nog eens zo schattig uit… Je zou er bijna je tand…. Nee, doe dat maar niet, want dan heb je ineens een mond vol orbs. Daarbij ruiken ze nog behoorlijk naar hun laatste verfbadje als je ze uit de verpakking haalt. Niet echt raadzaam dus om ze in je mond te doen.

Bubbleezz in allerlei soorten en maten

De Bubbleezz zijn er in allerlei soorten en maten (en prijscategorieën). Wij bespreken hier de Percy Pinapaws (14,99 euro) en de Bailey Bearberry (8,99 euro), een geel en een paars exemplaar.

Geheime boodschappen

In iedere Bubbleezz zitten charms verborgen. In de grote exemplaren kun je er drie vinden en in de kleinere exemplaren zit er doorgaans maar eentje. Deze charms geven geheime berichten door en geven hints over de unieke persoonlijkheid van jouw vriendje! De Charms zijn verschillend per Bubbleezz en worden opgedeeld in verschillende vormen van zeldzaamheid: vaak voorkomend, zeldzaam en super zeldzaam!

lijn groen oudersenzo
Bubbleezz - De nieuwe rage van zomer 2018?

Fijn om in te knijpen

Tijdens je zoektocht naar je charmes, voel je direct hoe heerlijk deze vriendjes zijn om in te knijpen. Je voelt de ronde, gladde orbs door je vingers schieten. Wat ik echter minder fijn vind, de Bubbleezz voelen wat plakkerig. Dat betekent dat ze veel stof aantrekken en dus snel vies worden. Zelf vind ik dat niet zo prettig.

Ook zou je verwachten dat de Bubbleezz ruiken naar de vrucht die ze afbeelden, maar dat is dus niet het geval. Dat vind ik eigenlijk wel een gemiste kans, want hoe fijn zou het zijn als de ananas ook echt naar ananas had geroken en de beredruif naar beredruif (hoe dat ook mag ruiken). Nu zit er een chemisch verfluchtje aan (wat gelukkig in de loop van de dagen minder wordt).

Wordt het de zomerhit?

Mag het de pret drukken? Als ik naar de reactie van kinderen kijk, kan ik zeggen ‘nee’. Zij vinden de Bubbleezz hartstikke leuk. Of ze deze net zo leuk gaan vinden als de originele squishies, dat betwijfel ik. Het voordeel van deze orbs-squishies is dat je ze mee kunt nemen het water in, dat is dan wel weer erg leuk. Misschien dat ze dan ook iets minder gaan plakken.
Geen idee of het dus de zomerhit van 2018 gaat worden. Ze zien er in ieder geval wel hartstikke vrolijk en kleurrijk uit! Aan de looks zal het zeker niet liggen. Het is trouwens fijn te weten dat de Bubbleezz voldoen aan alle eisen volgens de richtlijnen binnen de EU en dus veilig voor kinderen (vanaf 8 jaar) zijn.

lijn groen oudersenzo
xxx

Specificaties Percy Pinapaws

NaamBubbleezz Percy Pinapaws
MerkBOT-I
EAN0622222055158

Specificaties Bailey Bearberry

NaamBubbleezz Bailey Bearberry
MerkBOT-I
EAN0622222056247
liefs Marion

Meer informatie

Flowtonia – een rekkende sensatie die geen troep geeft
Soft ‘n slo Squishies van BOT-I
Squishies van AliExpress

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.