Soft ‘n slo Squishies

Soft 'n slo Squishies

Enkele weken geleden heb ik een aantal squishies besteld in China, via AliExpress. Inmiddels waren ze in de loop van de weken komen binnen druppelen. Eigenlijk had ik na de eerste squishie al spijt dat ik ze had besteld, want ‘OMG’ wat stinken die dingen. Niet gewoon een vies luchtje, maar zo’n enorme chemische lucht waarbij je direct weet: ‘Dit kan nooit goed zijn’. Ik ga er binnenkort nog een productbespreking over schrijven, maar ik wacht nog even tot ik alles binnen heb, zodat ik in één keer alles kan bespreken. Nog even geduld dus.

Flowtonia – een rekkende sensatie die geen troep geeft

Gelukkig kan het anders

Gelukkig kan het ook anders, dat bewijst BOTI met deze prachtige collectie Soft ‘n slo Squishies. Ze zijn niet omringd door een chemisch luchtje en voelen zo zacht aan. Het voelt echt heel fijn in je handen en als je ze eenmaal in elkaar gefrommeld hebt, veranderen ze weer heel langzaam naar hun oorspronkelijke vorm. Hoe langzaam dit gaat, kun je zien in onze korte clip.

Soft 'n slo Squishies

Veilig!

Over de Chinese exemplaren van AliExpress heb ik absoluut mijn bedenkingen, maar deze nieuwe squishies van BOTI zijn veilig bevonden om mee te spelen. Dat is natuurlijk wel een heel prettige gedachte! En dan de vormen: fruit, taartjes, cupcakes, ijsjes, pannenkoeken. Het ziet er zo uitnodigend uit…! Hier word ik nou vrolijk van.

Soft 'n slo Squishies

Ze zijn voor iedereen leuk

Squishies zijn voor iedereen leuk. Van klein tot groot. Zelfs voor pubers. Zodra mijn zoon ze namelijk in zijn vizier heeft, stormt hij er op af en moet hij alle squishies verfrommelen. Ik snap dat goed, want ze voelen heerlijk aan, met het aardbeientaartje als mijn grote favoriet. Die voelt zo fluweelzacht aan en hij is zo fijn om in te knijpen.

Bekijk de clip

Prijs en verkrijgbaarheid

De squishies zijn vanaf maart verkrijgbaar voor 11,99 euro bij diverse grote speelgoedwinkels zoals Intertoys en Bol.com. Ze zijn op dit moment nog niet allemaal verkrijgbaar, maar ze komen er snel aan! Natuurlijk zijn de squishies best prijzig en zijn er zeker goedkopere squishies te koop, echter persoonlijk ben ik vooral erg blij dat er nu eindelijk squishies te koop zijn waarvan ik zeker weet dat ze veilig zijn. Dan betaal ik toch graag een beetje meer.

Specificaties Soft’n Slo Squishies Banaan Aardbei IJshoorn

TitelSoft’n Slo Squishies Banaan Aardbei IJshoorn
MerkBOTI
Prijs11,99 euro
EAN0622222054472
Bestel directBol.com
Liefs Marion

Meer informatie

Bekijk ook onze andere reviews
Flowtonia – een rekkende sensatie die geen troep geeft
Surf naar de site van AliExpress

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Soft 'n slo Squishies
lijn oudersenzo met hartje
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *