Smooshy Mushy Squishy in flesje

Smooshy Mushy Squishy in flesje

De squishyhype is nog lang niet voorbij. Onlangs bespraken we al de Bubbleezz, squishy’s die gevuld zijn met orbi’s en vandaag gaan we aan de slag met de Smooshy Mushy. Alleen die naam is echt al zo lief!! Daar schuilt gewoon de belofte in dat het niet anders kan dan dat de inhoud ook super lief gaat zijn. Knuffelbaar lief. Opvreetbaar lief. Oh nee, dat kan niet. Je mag ze niet opeten!

Bubbleezz – De nieuwe rage van zomer 2018?

Schattige Smooshy Mushy

In elk verrassingsfles zit een schattige Smooshy Mushy. Elke flesje heeft een eigen thema, zoals een milkshake, chocolademelk of een stroopfles. Zelfs de flesjes zien er hartstikke leuk en schattig uit. In het flesje zit een lekker ruikende smooshy-knuffel met een verrassende ‘bestie’ mini smooshy. Aan alle smooshy’s zit een geurtje, dus ook aan de mini smooshy. Het zachte polyurethaanschuim (moeilijk woord, gelijk maar weer vergeten) zorgt ervoor dat ze altijd lekker gesmooshed kunnen worden.

lijn donker geel oudersenzo
Smooshy Mushy Squishy in flesje
lijn donker geel oudersenzo

Wat zit er in onze bekertjes?

En dan nu aan de slag. Want welke schattige Smooshy Mushy’s zitten in onze bekertjes verscholen? We hebben er drie! Een milkshake beker, een melkbeker en een chocolademelk. Spannend!! Smooshy Mushy is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Als je ze online besteld, weet je vooraf niet welk bekertje wordt toegestuurd. Je kunt er dus niet eentje uitkiezen. Dat betekent dat je zomaar een dubbele kunt krijgen. Die kun je dan (hopelijk) weer ruilen met een dubbele van een vriendje of vriendinnetje.

lijn donker geel oudersenzo
Smooshy Mushy Squishy in flesje
lijn donker geel oudersenzo

Prijs/kwaliteit, wat vinden wij daarvan?

Het ziet er allemaal super schattig uit en je ziet ook dat er veel aandacht aan de producten is gegeven. Het is echter wel behoorlijk prijzig. Uiteindelijk betaal je bijna 10 euro voor een hele kleine squishy. Dat is verhoudingsgewijs natuurlijk behoorlijk veel geld. Ik geef toe, het zit echt heel schattig verpakt in die beker en die beker kun je natuurlijk ook gewoon bewaren, maar ja, die beker is eigenlijk gewoon de verpakking. Uiteindelijk gaat het om de smooshy en dan is 10 euro voor een kleine squishy behoorlijk veel geld. Ze zijn echter wel enorm schattig en voelen echt heel fijn aan! Of je het er dus voor over hebt? Dat bepaal je uiteindelijk natuurlijk helemaal zelf! Hun schattigheid spat in ieder geval van de foto’s af!

lijn donker geel oudersenzo
Smooshy Mushy Squishy in flesje
lijn donker geel oudersenzo

Specificaties Smooshy Mushy Squishy in flesje

TitelSmooshy Mushy Squishy in flesje
Merk BOT-I
Prijs9,99 euro
EAN0847341049301
Bestel directBol.com
Liefs Marion

Meer informatie

Bekijk onze andere productbesprekingen
Productbesprekingen van BOT-I
Flowtonia – een rekkende sensatie die geen troep geeft

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Dit product of deze producten hebben wij, ten behoeve van het schrijven van deze review, toegestuurd gekregen. Onze ervaringen zijn echter zo eerlijk mogelijk beschreven.

lijn oudersenzo met hartje
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *