In bad met zelf gemaakte bruisbollen met de Fizz Factory Bruisfabriek

Ongetwijfeld heb je gehoord van L.O.L. Surprise. Op Oudersenzo plaatsten we al eens eerder een unboxing van een L.O.L. Surprise bal door ‘Stiefvader Rob’. Voortbordurend op de enorme hype rondom de verrassings ballen, komt L.O.L. Surprise nu met een heuse bruisfabriek! Daar is maar één woord voor: wauw, want met deze Bruisfabriek kun je zelf bruisballen maken, met of zonder een verrassing erin! Hoe vet is dat!

L.O.L. Surprise! Fizz Factory - Bruisfabriek

Maak je eigen voorraad bruisballen

Je kunt met de fabriek en bijgeleverde ingrediënten een eindeloze voorraad bruisballen maken. Meng de ingrediënten, voeg een kleurstof toe, stop er een verrassing in, versier de bal met glitters en pers alles tot een prachtige bruisbal. Voor jezelf of voor je vriendinnen, je moeder of je oma. Je kunt kiezen uit de kleuren roze en blauw. Of je mengt de kleuren tot een derde kleur. Dan krijg je een paarsachtige bal.

Compleet

De L.O.L. Surprise – Fizz Factory Bruisfabriek bevat alles wat je nodig hebt om deze bruisbollen te maken. Inclusief drie bedeltjes. Zijn de ingrediënten op? Geen probleem, het zijn namelijk gewoon huis-tuin-en-keukeningrediënten, dus je vult alles zo weer aan. Geen bedeltjes meer? Dan stop je er toch gewoon een leuke eigen verrassing in?! Een plastic bloemetje, een ringetje, een hartje, een… verzin het maar! Je eigen creativiteit hierin is je enige beperking.

Klein gemis

Wij missen eigenlijk maar één ingrediënt en dat is een lekker geurtje. Uiteindelijk zijn het bruisballen voor in bad en die mogen best lekker ruiken! Wat ons betreft had er dus nog één ingrediënt in de doos mogen zitten: een geurtje! Om alle ballen lekker te laten ruiken. Natuurlijk kun je er altijd voor kiezen zelf nog een geurstof aan de ballen toe te voegen. Vervang bijvoorbeeld de druppeltjes water voor jouw favoriete luchtje!

Uittesten

Natuurlijk moest de Bruisfabriek worden uitgetest! Dit keer hebben het niet zelf gedaan, maar hebben we Neline bereid gevonden de bruisfabriek voor ons te testen. Dat was voor haar superspannend, want dit is haar allereerste unboxing-video! Hoe stoer is dat! Dat verdient toch sowieso een hele, dikke, vette duim omhoog! Wie geeft haar die boost om door te gaan?

lijn groen oudersenzo
lijn groen oudersenzo

Specificaties L.O.L. Surprise – Fizz Factory Bruisfabriek

TitelL.O.L. Surprise – Fizz Factory Bruisfabriek
MerkL.O.L. Surprise
EAN0035051547433
liefs Marion

Meer informatie

BubaBloon, de ballon om zelf in te kleuren!
Neline ging aan de slag met de Gel-a-Peel Fashion Maker
Project Mc2, een vleugje wetenschap in combinatie met glitter en glamour

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *