Crayola Washimals: Boen ze maar weer goed schoon!

Crayola Washimals: Boen ze maar weer goed schoon!

Een paar dagen geleden besteedden we al aandacht aan de nieuwe Color Wonder lijn van Crayola, vandaag ben ik aan de slag gegaan met de Washimals. Dit zijn super schattige diertjes, die je kunt kleuren en vervolgens onder de douche kunt zetten om weer helemaal schoon te wassen. Laat ik echter niet op de baddersessie vooruitlopen, want voor je het huisdiertje in bad zet, moet er natuurlijk wel eerst gekleurd worden!

Wat zit er in de doos?

Als ik de doos open maak, zie ik maar liefst vier witte schattige diertjes zitten. Een poedel, een puppy, een poesje en een konijn. Spierwit zijn ze nog, dat vraagt natuurlijk om kleur! En kleur zit er in de doos, in de vorm van 6 stiften: groen, oranje, blauw, roze, paars en geel. In de doos vind je ook een superschattige douche/bad combinatie (die echt werkt!) en een borsteltje om de diertjes goed schoon te kunnen schrobben.

Wat is de bedoeling?

Het is de bedoeling dat de diertje worden gekleurd. Dat gaat prima met de bijgeleverde stiften, want hiermee kun je de witte diertjes omtoveren in kleurrijke, bijna sprookjesachtige huisdiertjes. Is het hondje eenmaal een bonte verzameling van kleuren geworden? Dan is het de hoogste tijd voor het bad! Vul het bad met een beetje water en zet je gekleurde huisdiertje onder de douche. Het water kun je met de doucheknop omhoog pompen, zo leuk! Het water stroomt dan over je hondje en je ziet direct de kleur van zijn vacht druipen.

lijn groen oudersenzo
Crayola Washimals: Boen ze maar weer goed schoon!

Creatie na creatie

Er zitten meerdere voordelen aan dit concept, bijvoorbeeld dat je de diertjes steeds opnieuw kunt gebruiken om te kleuren (en vervolgens weer schoon te boenen), je kunt er ook een verhaaltje mee spelen, dan maak je het poesje bijvoorbeeld smoezelig en speel je dat hij buiten in de tuin heeft gespeeld en dat het nu de hoogste tijd is om in bad te gaan! Dit poesje zal ongetwijfeld veel stiller blijven zitten onder de waterstralen, dan een echt poesje zal doen.

Een ander bijkomend voordeel is: als het zo makkelijk van de diertjes stroomt, kun je er volledig op vertrouwen dat het ook prima uit de kleding van je kindje gewassen kan worden. Mocht hij toch knoeien of zichzelf kleuren, dan is er totaal geen probleem!

Zo schattig

Het pakket ziet er echt superschattig uit. Het bad kun je natuurlijk ook voor al je andere miniatuur dieren en poppen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan de LOL Surprise poppetjes. Die passen prima onder de douche! De huisdiertjes zijn speciaal gemaakt om nat te worden. Je kunt ze schoon schrobben met de borstel, naspoelen, even laten drogen en weer opnieuw aan de slag. De set bevat kleurstiften met ultra-schone en uitwasbare inkt, dat is fijn te weten. Ook andere Crayola afwasbare viltstiften zijn trouwens te gebruiken om de diertjes in te kleuren.

lijn groen oudersenzo
Crayola Washimals: Boen ze maar weer goed schoon!

Geschikt voor?

De set is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Kleuren en water is echt een superleuke en vooral aantrekkelijke combinatie voor kinderen. Zeker weten dat hier vaak mee gespeeld gaat worden. Absoluut een aanrader voor de naderende feestdagen! Vind je de set te duur, maar vind je het concept wel leuk? Er zijn ook kleine pakketjes te koop met hondjes en poesjes. In deze pakketjes zit geen bad of douche, maar wel twee lieve witte diertjes, drie stiften en een borsteltje. Kinderen kunnen de diertjes dan gewoon onder de kraan afspoelen en schoonmaken. Of meenemen in bad of wanneer ze zelf gaan douchen. Deze pakketjes kosten 9,99 euro.

lijn groen oudersenzo
Crayola Washimals: Boen ze maar weer goed schoon!

Specificaties Crayola Washimals

NaamCrayola Washimals
MerkCrayola
Prijs24,95 euro
EAN0071662072490
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

Vlekkeloze creativiteit met Crayola
FurReal Star Wars Chewbacca – Interactieve pop
Ravensburger Porsch 911R-3D puzzel
Baby Alive – Plas en Dans baby
Ready2Robot Bot Blasters voor stoere unboxers
Crate creatures surprise Pudge

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

#spon Met dank aan Washimals

lijn-groen-oudersenzo

BabyBaby

53 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *