Baby Born Magic Girl

Baby Born Magic Girl

Baby Born is dit jaar jarig en viert alweer haar 30e verjaardag! Na al die jaren heeft de babypop nog geen spatje van haar magie verloren, integendeel. Nog steeds verovert ze menig kinderhart en windt ze alle kleine poppenpapa’s en -mama’s met het grootste gemak om haar kleine vingertje. In de afgelopen 30 jaar zijn er maar liefst 25 miljoen poppen verkocht. Dat maakt de Baby Born de bestverkopende pop, al drie decennia lang. Eigenlijk vind ik dat niet zo gek, want Baby Born is zoveel meer dan alleen een pop. Naast prachtige (bijna levensechte) babypoppen biedt het merk enorm veel uitbreidingen zoals: kleertjes, speelgoed, plaspotje, scooter, verzorgingstas, verzorgingsproducten, en zo kan ik nog wel een tijdje door gaan.

Baby Born Magic Girl

Om deze verjaardag te vieren heeft Zapf Creation het assortiment nog verder uitgebreid met deze nieuwe Magic Girl! Een pop die haar (blauwe of bruine oogjes) sluit en opent, wanneer jij dat wilt! De Magic girl (of boy) kan haar ogen openhouden als ze wordt neergelegd. De magie zit hem in de speciale fopspeen waarmee ze in een handomdraai naar dromenland kan worden gestuurd zelfs als ze zit. Draai de fopspeen gewoon in de mond van de pop om de ogen te openen en te sluiten.

Poppenouder

Als poppenouder kun je nu dus heel goed bepalen wanneer je kleine baby moet gaan slapen. Is dat tijdens het zingen? Of misschien tijdens het voorlezen van een “slaaplekkerverhaaltje”? Of is nog helemaal niet moe en vindt ze het veel leuker om naar je te blijven kijken als ze al in haar bedje ligt? Als poppenmama of poppenpapa kun je dat nu helemaal zelf bepalen. Handig zo’n magisch speentje hoor! Dat zouden ze voor echte baby’s ook moeten uitvinden.

De babypop is 43cm, dus bijna net zo groot als een échte baby. Dat maakt het allemaal nog realistischer. In de loop van de jaren is haar lichaam steeds zachter (en hierdoor nóg echter) geworden (Soft Touch-lichaam). Niks geen onnatuurlijk hard plastic, Magic Girl is juist gemaakt van zachte materialen zodat het (bijna) als een echte baby kan worden ervaren.

lijn groen oudersenzo
Baby Born Magic Girl

Extra accessoires

De pop wordt geleverd met een paar extra accessoires: kleertjes (rompertjes en muts), 1 potje, 1 luier, 1 bord met lepel, 1 portie pap, 1 flesje, 1 magische speen, 1 geboortebewijs en een vriendschapsarmband voor de pop en de poppenouder. Hartstikke compleet dus, zodat de poppenouder direct kan beginnen met de verzorging van de pasgeboren baby.

Een groot pluspunt aan deze prachtige babypop is het feit dat de vele functionaliteiten (slapen, pap eten, drinken, huilen, plassen) gewoon te gebruiken zijn zonder batterijen!

Productspecificaties Baby Born Magic girl (Brown eyes)

NaamBaby Born Magic Girl Brown Eyes
MerkZapf Creation
EAN4001167827970
LeeftijdVanaf 7 jaar
Bestel directBol.com
lijn groen oudersenzo
Baby Born Magic Girl

Korte historie van Baby Born

Rosa en Max Zapf hebben al weer 89 jaar geleden Zapf Creation opgericht en vonden al zelfs voor de geboorte van BABY born, twee punten belangrijk: hoge kwaliteit en een nooit eindigende stroom van nieuwe ideeën. Twee kernwaarden waar tot aan de dag van vandaag niet van is afgeweken.

Naast de vele ontwikkelingen en innovaties die BABY born heeft doorgemaakt, staat het merk voor meer dan een pop alleen. BABY born stimuleert kinderen in hun communicatie en sociaal emotionele ontwikkeling. Een pop hebben, is het kunnen liefhebben en verzorgen van een kleintje. Maar ook een klein baby maatje om tegen aan te praten. En wat dacht je van een mooi rollenspel samen met een broertje, zusje of vriendje, wie welke baby de fles mag geven, mag laten plassen of de luier verschonen. Kortom BABY born is zo veel meer dan enkel een pop. Het is de wereld van zelf ervaren en beleven met je eigen baby als beste maatje.

Weg met plastic!

Vanaf het voorjaar van 2021 schakelt de onderneming voor haar gehele productassortiment over op plasticvrije verpakkingen. Alle plastic elementen zoals kijkvensters, blisters of sluitingen zullen stap voor stap worden vervangen door recycleerbare materialen. Het hele assortiment moet tegen de herfst van 2022 milieuvriendelijke verpakkingen hebben. De nieuwe verpakkingen zullen herkenbaar zijn aan een zonnebloem. Met dit initiatief is Zapf Creation een echte pionier op het gebied van plasticvrije verpakkingen in de poppenindustrie.

liefs Marion

Meer informatie

Meet the Baby Born Family!
Baby Annabell – Lunch Time Table
Rainbow High Fashion Doll Bella Parker
Ontdek de NaNaNa serie
Surpise Teen Dolls Rebel Dare
Baby Alive – Plas en Dans baby
Luvabella, een pop om verliefd op te worden

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
Stockfoto: 123rf.com

#spon Dit product hebben wij, ten behoeve van het schrijven van deze review, toegestuurd gekregen. Onze ervaringen zijn echter zo eerlijk mogelijk beschreven.

Baby Born Magic Girl
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *