Ik ben zwanger, maar niet van mijn man

Ik ben zwanger, maar niet van mijn man

Zwanger na affaire, het zal je maar gebeuren. Eva overkwam het, en Amber ging in gesprek met haar.

Voor veel vrouwen is de zwangerschap een fijne periode waarin je volop geniet van het kindje dat in je buik groeit. Voor Eva (37) ligt dat anders. Stress, angst en zorgen regeren de zwangerschap. De reden? Eva is niet zwanger van haar echtgenoot, maar van een man waarmee ze een korte affaire had. Niemand weet ervan. “Ik weet niet wat ik moet doen. Erover zwijgen kan ik niet, maar als ik het vertel raak ik alles kwijt.

Dierlijke lust

Het ergste is dat ik gewoon gelukkig getrouwd ben met mijn man. We hebben al 2 kinderen en na lang wikken en wegen besloten we samen dat we heel graag voor een derde kindje wilden gaan. De financiële ruimte is er, maar we hebben ook een extra kamer over. Bovendien werken we beiden veel vanuit huis en hebben we dus voldoende tijd om de zorg voor een kleintje op ons te nemen. Onze relatie zat altijd goed. Ik kom niets tekort – geen seks, geen liefde, geen diepgang. Er is gewoon geen excuus voor het feit dat ik ben vreemdgegaan. Ja, lust. Dierlijke lust.

Hij zou me uit elkaar trekken op mijn bureau

Ik ontmoette Stefan op mijn werk. Hij kwam als stagiair werken op mijn afdeling en ik kreeg de eer hem in te werken. Ik weet nog dat ik er totaal geen zin in had om zo’n blaag in te moeten werken. Ik vond studentjes uitermate vervelend, vooral de jongens. Toen ik echter oog in oog stond met Stefan (15 jaar jonger dan ik, gespierd, blond en gebruind) kreeg ik direct knikkende knietjes. Wie was deze Viking, deze blonde halfgod? Hij was precies mijn type. Zijn ijsblauwe ogen leken dwars door me heen te kijken. Dezelfde avond, toen ik seks met mijn man had, sloot ik mijn ogen en dacht ik aan zijn fitte lijf en hoe hij me uit elkaar zou trekken op mijn bureau.

lijn groen oudersenzo
Zwanger na affaire

Hij prees mijn ronde vormen

Dat hij mij ook wel interessant vond, liet hij direct blijken. Hij prees mijn “ronde vormen”, zoals hij ze noemde, herhaaldelijk. Zelf vond ik dat mijn cellulitiskont meer weghad van een poffertjespan, maar goed. Het was heerlijk om weer eens zoveel complimenten te krijgen, en dan nog wel van een jonge god. Wat ook fijn was, was het feit dat hij zijn werk goed deed. In tegenstelling tot andere stagiaires die ik ingewerkt had, deed Stefan echt zijn best. Hij hielp me actief met het wegwerken van een grote administratieve achterstand en sprong bij waar hij nodig was. Altijd precies op het juiste moment. Wilde hij iets weten? Dan liep hij even langs of stuurde een zakelijk appje.

Een vrijpartij in een hotel vlakbij het werk

Op een gegeven moment begon Stefan me ook ’s avonds te appen. Hij appte dan “welterusten schoonheid” of “tot morgen, xxx”. Ik heb hem gezegd dat ik getrouwd was, maar hij zei met een glimlach dat alles kapot kon. Kortom: hij gaf niet op. Toen hij me op een avond een foto van zijn geslachtsdeel appte, sloeg mijn fantasie helemaal op hol. Hij was, naast superknap en intelligent, ook nog eens bijzonder groot geschapen. Vanaf dat moment was het hek van de dam. We flirtten over en weer. Niet alleen op de app, maar ook op kantoor. Het eindigde met een hete vrijpartij in een hotel vlakbij het werk. Heel fout, ik weet het.

Ik werd zó heet van hem

Het bleef niet bij die ene vrijpartij. Elk moment dat ik weg kon glippen thuis, sprak ik met Stefan af. In het bos, in de auto, in hotels…we hebben het overal gedaan. Hij woonde nog bij zijn ouders, dus bij hem thuis kon het natuurlijk niet. Stefan liet me genieten van seks zoals ik dat nooit eerder had gedaan. Het seksleven met mijn eigen man is echt heel fijn en respectvol, maar Stefan liet me echt de mooiste vrouw van de wereld voelen.

Ik was altijd hondstrouw geweest

Hij zoende me vol passie en overlaadde me met complimenten. Hij wist precies de juiste knopjes in te drukken, vouwde me in standjes waarvan ik het bestaan niet eens wist. Ik maakte me niet langer druk om de vetrol en stretch marks op mijn buik, mijn hangende borsten en mijn dikke benen vol putjes. Nee, ik was een prachtige vrouw met een geweldig sexy lijf.

Onze “affaire” duurde in totaal 2 maanden. 2 maanden waarin ik niet met mijn man vree, omdat ik al verzadigd was. Gelukkig geloofde hij dat ik veel werkstress had, hoofdpijn of buikpijn. Er was ook geen reden om me niet te geloven. Ik was altijd hondstrouw geweest. Na 2 maanden maakte Stefan er een einde aan. Hij had verkering gekregen met een studiegenootje en wilde eerlijk tegenover haar zijn.

10 weken zwanger

Inmiddels ben ik 10 weken zwanger en weet ik niet wat ik moet doen. Ik weet dat het kindje in mijn buik van Stefan is. Ik ben immers zwanger geworden op het moment dat ik het niet meer met mijn eigen echtgenoot deed. Ik weet dat ik dit allemaal op mezelf heb afgeroepen, maar dit dilemma groeit me boven het hoofd. Als ik het eerlijk vertel, raak ik alles kwijt. Mijn man zal me zeker verlaten. Dan ben ik plotseling een alleenstaande moeder met 2 jonge kinderen en een derde op komst. Mijn hele leven, alles waar we samen voor hebben gewerkt valt weg. Ons huis, de zekerheid, de liefde die er tussen ons is.

Val niet voor de charmes van een jong, geil ding

Want ja: die is er nog. Het is niet zo dat ik niet van mijn man houd. Ik ben nooit verliefd geweest op Stefan, maar heb me laten leiden door pure lust. Ik heb twee opties: zwijgen en een abortus ondergaan of het opbiechten en voor dit kindje kiezen. Want mijn man zal direct zien dat het niet zijn zoon of dochter is: hij is als Italiaan donkerharig met bruine ogen en Stefan ziet er nogal Scandinavisch uit. Dat gaat dus opvallen.

Ik weet nog niet wat ik ga doen, maar één ding is zeker: het zal gepaard gaan met een verscheurend schuldgevoel. Ik wil alle dames (en heren) in een relatie dan ook meegeven: val niet voor de charmes van een jong en geil ding, ook al wil hij of zij jou nog zo graag. Het gras lijkt misschien heel even groener aan de overkant, maar je kunt je partner nooit meer recht in de ogen aankijken. De pijn die je jouw eigen liefde gaat doen is het zó niet waard! Ik kan erover meepraten…

Liefs Amber

Meer informatie

Vreemdgaan als je een relatie hebt
Interview: “Hij verwekte een kind bij zijn minnares”
Ik heb spijt van mijn kindje. Een eerlijk interview.
Verlaten tijdens de zwangerschap. Onverwacht overkwam het Elze.
Vreemdgaan in een relatie en daarna samen verder. Kan dit?
Vaderschapstest: Vaderschapsonderzoek naar biologische verwantschap
De zwager van Susan (43) bleek pedofiel: “Had die smeerlap ook aan mijn kinderen gezeten?”
Hij bedroog me met de oppas
Schuldgevoel als ouder
Bij elkaar blijven voor de kinderen
Wat als je je partner niet meer aantrekkelijk vindt?
Samen door een relatiedip
Een abortus: wat komt erbij kijken?

Bronvermelding

Tekst: Amber Fernandes
Stockfoto: 123rf.com

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

3 reacties

  • G.c Ammerlaan

    Het zwanger zijn van een ander is al verwerpelijk…liegen en bedriegen tov je eigen man is nog
    Slechter…zeg het tegen je eigen man en je word eruit geknikkerd ik persoonlijk zou het absoluut niet accepteren….

  • Na de jaarlijkse vakantie kwam ze ook zwanger terug, ik zij tegen haar zelf gewild, zelf gedaan en het is jou lichaam.

  • Wat een kortzichtige reacties weer, ben sowieso enorm benieuwd hoe het is afgelopen, maar buiten dat…wat een stressvolle gemixte periode moet dit voor je zijn geweest. Weet dat alles slijt en dat je echt niet de enige in de wereld bent die een keer een affaire heeft gehad of heeft gelogen. De mensen die het hardst roepen en meningen uitten moet je echt maling aan hebben. De eerste vraag die ik mij zou stellen als ik jouw was geweest: ben je blij met de zwangerschap? de tweede vraag: ben je in staat om op de blaren te zitten? en de derde vraag: houd je oprecht intens veel van je man om hier bij te blijven? Als ik jou was zou ik jezelf niet te veel straffen en de realiteit onder ogen zien. Keuze maken en accepteren dat dit de beste keuze is op dat moment. En elke keuze is: goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *