Maak kennis met L.O.L. Surprise bal Hairvibes

L.O.L. Surprise bal #Hairvibes

We raken maar niet uitgepakt! Want zodra je denkt dat je de hele serie compleet hebt, of in ieder geval bijna compleet hebt, komt er gewoon weer een nieuwe serie aan! Kinderen lijken er geen genoeg van te kunnen krijgen. Dus unboxen we gezellig nog even door. Maak kennis met de nieuwe serie van L.O.L. Surprise: De Hairvibes!

Biologisch afbreekbaar

Zo langzamerhand ga ik me trouwens wel een beetje zorgen maken over de hoeveelheid plastic van alle verkochte ballen, waarbij alle onderdelen ook nog eens apart verpakt zitten in plastic zakjes.
Eind vorig jaar las ik dat MGA Entertainment werkte aan een biologisch afbreekbaar plastic, wat in 2020 gerealiseerd zou zijn. Nou is het jaar nog niet zo lang bezig, maar ik ben eigenlijk wel benieuwd of dit nu al het geval is. Ik kan er jammer genoeg niets over terugvinden, dus denk het niet. Het zou echter wel een goede stap zijn, want laten we eerlijk zijn, die plastic soep is écht al veel te groot. Daar hoeven we niet nog eens extra zakjes aan toe te voegen. En bij het uitpakken van de L.O.L. ballen komt er nou eenmaal heel wat verpakkingsmateriaal vrij.

CEO Isaac Larian liet vorig jaar aan CNN Business weten dat alle binnen-vepakkingen worden vervangen door papier. Ik ben dus benieuwd of dit nu al het geval is. De buitenkant van de bal ziet er in ieder geval niet veel anders uit dan voorheen en als ik eenmaal de bal heb geopend, zie ik helaas nog geen papieren zakjes maar zijn de zakjes nog steeds van hetzelfde materiaal gemaakt. Hopelijk wordt de volgende serie wel volledig biologisch afbreekbaar!

Maak kennis met L.O.L. Surprise bal Hairvibes

#Hairvibes – Mixen van haarstijlen

In deze nieuwe serie van L.O.L. Surprise gaat het om coole kapsels en het mixen van haarstijlen. Als ik 2 laagjes heb afgepeld en de bal open heb gemaakt, zie ik een enorme hoeveelheid (plastic) zakjes. Het lijken er wel meer dan ooit tevoren. Dat vinden de kids natuurlijk super vet, want hoe meer er te ontdekken valt,hoe beter! Er zitten in deze Surprisebal, maar liefst 15 verrassingen!

Het uitpakken

L.O.L. Surprise bal #Hairvibes

Coole kapsels

Wat deze serie anders maakt dan de voorgaande series, zijn natuurlijk de losse haarstukken. Hiermee kun je allerlei kapsels maken en dat is hartstikke leuk! Iedere pop wordt geleverd met drie of meer haarstijlen, die je met elkaar kunt afwisselen. En als je nog meer poppetjes hebt, zijn dan kun je de haartstukken ook nog eens onderling uitwisselen, voor nog meer variaties.
Je kunt de haarstukken overigens op verschillende manieren op het hoofd zetten, waardoor de looks steeds weer anders zijn. Bevestig de haarstukken aan de voor- en achterkant, of aan de zijkanten, er zijn geen grenzen!

Make up

Elke L.O.L. Surprise! #Hairvibes-pop heeft een waanzinnige van kleur veranderende verrassing! Stop de pop in water om de unieke van kleur veranderende verrassing te ontdekken. Verzamel alle 12 personages met verschillende haarstukken om nog meer te gekke, unieke kapsels te vormen! Ontdek in de reusachtige L.O.L. Surprise!-bal (naast de poppen en de haarstukken) nog een geheim bericht, flesje, haarwikkel, kam, modeaccessoire, outfit en schoenen!

Wat vind je in de bal?

Geheim bericht
Verzamelkaart
Bijpassende beker
De bewaarbal met handgreep
Plastic haarstukken
Vier stukken haar
Kam
Haarwikkel
Mode accessoire
Kledingset
Schoenen
De Pop

Specificaties L.O.L. Surprise bal Hairvibes

TitelL.O.L. Surprise bal #Hairvibes
MerkMGA Entertainment
Prijs18,29 euro
EAN0035051564751
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

L.O.L. Surprise 2-in-1-glamper
Na! Na! Surprise, ontdek de nieuwe serie!
Hoeveel LOL wil je hebben? Nieuwe LOL Surprise producten!
L.O.L. Surprise confetti ballen
De L.O.L. Surprise Hairgoals make over, wat zijn het?
L.O.L. Surprise O.M.G. Top Secreat – Diva

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

#spon Met dank aan MGA Entertainment.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *