Zandbak schildpad van Little Tikes

Zandbak schildpad van Little Tikes

Als je leuk buitenspeelgoed zoekt voor in de tuin, zeg ik: zandbak! Deze groene schildpad zandbak van Little Tikes zit al heel wat jaartjes in de collectie. Jaren geleden hebben wij hem hier al in de tuin gehad voor Rocco en zijn pleegbroertje die toen nog bij ons woonde. De jongens hebben zich enorm vermaakt in deze zandbak. Het prettige is dat deze zandbak kan worden afgesloten met een deksel, zodat de buurtkatten er geen extra kattenbak van kunnen maken. Katten zijn namelijk dol op zand; vooral om in te poepen. In deze schildpad is dat gelukkig niet mogelijk.

Heen en weer schommelen

De deksel gebruikte de mannetjes ook om in te gaan zitten en heen en weer te schommelen. Het fijne aan de kwaliteit van Little Tikes, is dat dit ook gewoon kan zonder dat de deksel stuk gaat. Wil je liever geen zand? Het materiaal leent zich ook perfect om er water in te doen. Dat maakt deze schildpad dubbel zo leuk. De schildpad heeft twee brede stukken aan de binnenkant, waar kinderen op kunnen zitten om met het zand (of water) te spelen. Wil je liever geen zand en water? Dan kun je de schildpad ook prima gebruiken als opslagplaats voor al het buitenspeelgoed. Geen troep meer in de tuin en het staat nog leuk ook.

Wat zit er in de doos?

Eigenlijk zitten er in de doos maar twee dingen. De (zand)bak en de deksel. Het zand moet je er natuurlijk nog even los bij kopen, maar daarvoor kun je terecht bij iedere doe-het-zelf-winkel. Als de zandbak eenmaal in je tuin staat, zal je zien hoeveel plezier de kids hiervan zullen hebben en hoe vaak hij gebruikt gaat worden. Absoluut een aanrader!

Afmetingen

De afmetingen van de schildpad zijn 111 x 109 x 30cm. De zandbak is geschikt voor kinderen van 1 tot 6 jaar. In de Little Tikes Schildpad past ongeveer 70kg zand. Met slechts twee onderdelen kun je je voorstellen dat het opzetten van deze zandbak niks voorstelt. Wij hebben hem destijds ieder jaargetijde in de tuin laten staan en dat heeft hij heel wat jaartjes overleefd.
Uiteindelijk waren de jongens er te groot voor en hebben we hem aan iemand cadeau gedaan.

lijn groen oudersenzo
Zandbak schildpad van Little Tikes

Specificaties Little Tikes zandbak schildpad

TitelLittle Tikes zandbak schildpad
MerkLittle Tikes
EAN2000071463153
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

Houd je kind gezond door een trampoline!
Kindvriendelijke tuin inrichten: tips en voorbeelden
Alles wat je moet weten over een duikelrek
Glijbaan DeLuxe Groen van Little Tikes

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Dit product of deze producten hebben wij, ten behoeve van het schrijven van deze review, toegestuurd gekregen. Onze ervaringen zijn echter zo eerlijk mogelijk beschreven.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *