Hotel Transsylvanië 3, op vakantie met de leukste monsterfamilie

Hotel Transsylvanië 3, op vakantie met de leukste monsterfamilie

Deze zomer kun je in de bioscoop weer genieten van de leukste Monsterfamilie van deze planeet: De bewoners van Hotel Transsylvanië! Ze zijn er weer, Graaf Dracula, Mavis, Jonathan, Dennis, Wanda, Eunice en al die andere monsters. Dit keer blijven ze niet in het hotel maar gaan ze met z’n allen op vakantie. En dit wordt natuurlijk niet zomaar een vakantie, maar dit wordteen monsterlijk spannende vakantie.

Paarse loper

De rodeloperpremière, of eigenlijk is het dit keer een paarseloperpremière, is weer top verzorgd door Universal Pictures. Bij aankomst worden we al verwend met diverse lekkernijen. Op het podium ontbreekt de Kidz DJ ook dit keer niet (en wat lijkt deze toch verdacht veel op Jonathan) en op de paarse loper lopen de BN’ers af en aan, want een groot deel van de sterrencast is aanwezig. Natuurlijk zijn we niet de enige die zin hebben in deze film. Als ik om me heen kijk, is het weer flink druk. Leuk! Gezellig! Vooral omdat ik in de drukte een paar bekende gezichten ontdek.
Maar hoe gezellig het feestje ook is en hoe goed gevuld de googybag ook mag zijn (Joepie, mijn favoriete chocolade zit er in!!), het gaat uiteindelijk om de film. En waar gaat die eigenlijk over?

Grappige details

Mavis verrast haar pa met een cruise. Natuurlijk gaat de hele monsterlijke familie mee, inclusief de honderden kleine wolfjes. Met een wel heel bijzonder vliegtuig bereiken ze het cruiseschip, waarmee de tocht wordt vervolgd. De grappige details zoals de Bermuda Triangle en de Cremlings zullen de kleinsten ontgaan maar zorgen voor een herkenbare glimlach bij de ouderen. Juist dat soort details maakt de film leuk voor klein én groot.
Dracula’s hart gaat sneller kloppen bij de charmante kapitein Ericka, maar Ericka blijkt toch iets minder charmant dan hij denkt. Of uiteindelijk toch weer wel. Volg je het nog?

lijn groen oudersenzo
Hotel Transsylvanië 3, op vakantie met de leukste monsterfamilie

Voor je het weet is het afgelopen

De film is spannend, weet te boeien en met hier en daar een vleug humor, prettige muziek en leuke plotwendingen, zit je voor je het weet naar de aftiteling te kijken, zonder een moment verveeld te raken. Natuurlijk kent de film een happy end, het is en blijft tenslotte een kinderfilm. Is de film leuk genoeg voor het hele gezin? Ja, dat is hij zeker. Vooral als je de subtiele humoristische details kan ontdekken en weet te waarderen.

Stemmencast

In de originele versie met de stemmen van o.a. Adam Sandler (Dracula), Andy Samberg (Johnny), Selena Gomez (Mavis), Kevin James (Frank), Fran Drescher (Eunice), Steve Buschemi (Wayne), Molly Shannon (Wanda), David Spade (Griffin), Keegan-Michael Key (Murray) en Mel Brooks (Vlad).

In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Charly Luske (Dracula), Liza Sips (Mavis), Ferry Doedens (Johnny), Tony Neef (Geert), Paul Groot (Van Helsing), Fernando Halman (Murray), Ilse Warringa (Kapitein Ericka) en Arjan Ederveen (Vlad).

Geregisseerd door Genndy Tartakovsky. Scenario door Genndy Tartakovsky en Michael McCullers.

Synopsis

In de nieuwe 3D-animatiefilm Hotel Transsylvanië 3 van Sony Pictures Animation reis je mee met onze favoriete monsterfamilie. Ze vieren vakantie aan boord van een luxe cruiseschip voor monsters. Drac kan eindelijk eens bijkomen van het drukke werk in zijn hotel. De familie doet mee aan alle leuke activiteiten aan boord en natuurlijk liggen ze ook volop in het maanlicht te luieren om een lekker bleek kleurtje te krijgen. De droomvakantie mondt echter uit in een nachtmerrie als Mavis merkt dat Drac gevallen is voor de charmes van de mysterieuze cruisekapitein Ericka. Zij bewaart een geheim dat het einde kan betekenen voor alle monsters. In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Charly Luske (Dracula), Liza Sips (Mavis), Ferry Doedens (Johnny), Tony Neef (Geert), Paul Groot (Van Helsing), Fernando Halman (Murray), Ilse Warringa (Kapitein Ericka), Tygo Gernandt (Gremlins), Arjan Ederveen (Vlad) en Jan Versteegh (Octopus). Geregisseerd door Genndy Tartakovsky. Scenario door Genndy Tartakovsky en Michael McCullers.

Bekijk de trailer

Kun je geen genoeg krijgen?

Kun je na het bekijken van de film nog geen genoeg krijgen van Hotel Transsylvanië? Dan kun jij je lol op deze zomer, want deze zomer kun je de nieuwste videogame van Hotel Transylvania 3 spelen! De game is beschikbaar voor de beschikbaar op PlayStation®4, Xbox One, Nintendo Switch™ en PC via STEAM® en andere aanbieders.

Beleef plezier met Drac’s Pack

Betreed de spookachtige geweldige wereld van Hotel Transylvania en ontmoet al je favoriete Frankenhomies uit de film. Van Johnny, Frank en Dennis tot kapitein Ericka. Met de geweldige visuals en humor zoals je dat van de franchise gewend bent, speel je lachend jouw eigen monster avontuur.

Ontmoet het schattige nieuwe team van vrienden

De Impa staan tot jouw beschikking! Deze nieuwsgierige kleine wezentjes volgen jou overal en doen wat jij zegt. Wanneer je de vaardigheden van de op een vampier lijkende Vampa, gravende Wolfimpa, supersterke Frankenimpa en anderen combineert kun je de moeilijkste puzzels oplossen en de meest meedogenloze vijanden verslaan.

Er is nog meer te ontdekken

Verbeter jouw Impa strategieën en duik dieper in de mysterische Lost Islands om verborgen schatten te vinden, geheime boss battles te voeren en snellere routes te ontdekken. De monsterlijke lol houdt niet op!

liefs Marion

Extra informatie

Pluisje,een film om met het hele gezin van te genieten!
Janneman Robinson & Poeh, de nieuwe film van Disney

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© afbeelding: 123rf.com

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *