Winterwonderland, spelen in de sneeuw!

Winterwonderland. Spelen in de sneeuw!

Het gebeurt niet vaak, maar dit jaar is het raak! Heel Nederland is langzaam omgetoverd in een prachtig Winterwonderland. Dat gebeurt niet vaak in Nederland. Dus tijd om er ten volle van te genieten! Bijvoorbeeld met een heerlijke wandeling door de natuur. Jammer dat de harde wind het nogal guur maakt, maar gelukkig kun je je daar op kleden. Extra sjaal om, muts op, handschoenen aan en stappen maar. Zo vaak kun je in eigen land niet op wintersport. En eenmaal thuis heerlijk met een beker warme chocolademelk vlakbij de open haard of CV. Genieten!

Maar wat kun je nou nog meer doen in de winter? Volgens de berichten in de media zijn de schaatsen bijna uitverkocht. Grappig want met sneeuw kun je doorgaans niet goed schaatsen. Gelukkig kun je wel heel veel andere leuke dingen doen! Wij zochten het leukste winterse speelgoed voor je bij elkaar. Perfect geschikt voor dit soort dagen, dat de wereld bedekt is met een dikke laag sneeuw.

Geniet van de mooie momenten, geniet van de gezelligheid in een prachtig sprookjesachtig decor! En daarna met elkaar genieten van de warmte binnen!

lijn groen oudersenzo
Winterwonderland. Spelen in de sneeuw!

Sneeuwbaltang

Spelen in Winterwonderland

Geen zin in koude handen, maar wel een sneeuwballengevecht willen houden? Misschien is deze sneeuwbaltang dan iets voor jou! Je maakt in een handomdraai een perfecte sneeuwbal. En als je oranje niet mooi vindt, dan is hij ook verkrijgbaar in de kleuren rood of blauw. Met deze sneeuwbaltang heb je geen last van koude handen!

lijn groen oudersenzo

Sneeuwblok maker

Spelen in Winterwonderland

Wil je een eigen iglo in de tuin maken? Dan is deze sneeuwblok maker misschien wel heel handig! Met deze mal kun je mooie rechte sneeuwblokken maken. Ideaal om een iglo of muurtje te bouwen! De afmeting van de blokken zijn 22 x 11 x11 cm. Bouw je eigen fort van sneeuw. Hoe cool is dat!

lijn groen oudersenzo

Houten slede

Spelen in Winterwonderland

Ieder huishouden hoort een slede te hebben. Vooral als je jonge kids thuis hebt. Want hoe leuk is het om voortgetrokken te worden door de sneeuw!! Dikke pret verzekerd. Deze houten slede is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Deze slede heeft aan de voorzijde gebogen hoorns, die het vasthouden makkelijker maken voor het kind. In het midden zit een metalen verbindingsstang, hier kunt u eventueel een trekkoord aan bevestigen. 

lijn groen oudersenzo

Kunststof bobslee

Spelen in Winterwonderland

Ben je meer van de bobslee? Dan is dit een geweldig exemplaar. Hij is verkrijgbaar in de kleuren groen, rood, geel en blauw. Je hoeft niks in elkaar te zetten en kan gelijk glijden. Lekker licht in gewicht en ook leuk voor wat oudere sleeërs. Wij namen dit soort sleeën jaren geleden al mee naar de wintersport om er mee de berg af te roetsjen. En dat ging hard…!!

lijn groen oudersenzo

Verstelbare glij-ijzers

Spelen in Winterwonderland

Misschien even wachten tot het sneeuwen is gestopt en het heel hard gaat vriezen, maar ook de jongste schaatsfans kunnen nu het ijs opstappen. Op deze verstelbare schaatsen blijven ze mooi in evenwicht. Ze zijn verstelbaar van maat 24 tot en met maat 34 en worden gesloten met handige snelsluitingen.

lijn groen oudersenzo

Junior ijshockeyschaatsen

Spelen in Winterwonderland

Al toe aan wat serieuzere ijzers? Wat dacht je dan van deze stoere ijshockeyschaatsen? De schaatsijzers zijn reeds voorgeslepen en ze zijn verstelbaar in vier maten door middel van een drukknop aan de hiel. Ze worden vastgemaakt met twee tweezijdige snelsluitingen met slot.

lijn groen oudersenzo

Sneeuwpop aankleedset

Spelen in Winterwonderland

Iedereen vind het leuk om een sneeuwpop te maken, van klein tot groot. En deze sneeuwpop aankleedset mag natuurlijk niet ontbreken! Deze set maakt de sneeuwpop helemaal af. Super leuk en volledig met een hoed, sjaal, knopen, ogen  en een winterpeen!

lijn groen oudersenzo

Kinderski’s

Spelen in Winterwonderland

Ben je meer het sportieve type en kunnen de kids niet jong genoeg op de latten? Dan zijn deze kinderski’s wellicht leuk om mee te beginnen. Dankzij het stevige materiaal kunnen ze tegen een stootje en is het mogelijk om met verschillende schoenen op te staan. De schoenmaat op de ski’s is verstelbaar, zodat iedere beginner ze kan gebruiken. Er zitten twee skistokken bij voor extra balans. 

lijn groen oudersenzo

Sneeuwschep

Spelen in Winterwonderland

Wil je het voor jezelf en de buren allemaal wat veilig houden? Dan kun je met deze sneeuwschep je straatje schoonpoetsen. En misschien die de buren ook wel. Misschien in combinatie met deze emmer strooizout? Met dit strooizout houd je jouw oprit of stoep, sneeuw- en ijsvrij! Een emmer met 7,5 kilo strooizout!

lijn groen oudersenzo

Snowboots

Spelen in Winterwonderland

Voor al dat buitenvertier heb je natuurlijk wel stevige en warme boots nodig! Deze snowboots zijn perfecte kinderlaarzen voor de allerkleinsten.  Het heeft een waterdichte rubberen voet en een zool met grof profiel. De bovenzijde van de snowboot heeft een elastisch koord met stopper om de sneeuw buiten te sluiten. De Welly Walker is praktisch voor de wintersport of voor koude dagen in eigen land.

lijn groen oudersenzo
liefs Marion

Meer informatie

De leukste sneeuwactiviteiten met kinderen
De leukste winterse activiteiten op een rij!
Hoe leer je je kind schaatsen?
Tips voor het vinden van de perfecte winterjas voor je kind
Skiën met kinderen. Hier met je op letten!
Wintersport, wat heb je nodig met kleine kinderen?
Wintersport met kleine kinderen
5 leukste winteractiviteiten
Dit zijn de juiste kledingmerken voor de wintersport!

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
Stockfoto: 123rf.com

BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *