Vakantietijd? Gametijd! 3x games voor de zomervakantie!

Vakantietijd? Gametijd! 3x gamen tijdens de zomervakantie!

Voor de meeste van ons is de vakantietijd aangebroken. Naar mijn idee wordt er dit jaar minder naar het buitenland vertrokken en zoekt men meer vertier dichter bij huis. Helaas wonen we in Nederland en kan het weer een tikkeltje wispelturig zijn. Hebben we net een mooie zonnige week achter de rug, wordt die weer opgevolgd door donderslag en regen. En als ik naar de weerapp kijk, gaat dit nog wel een aantal dagen duren. Gelukkig is er altijd een plan B. Of in dit geval een plan G. De G van Gamen.

Wij vermaken ons prima!

Voor een dagje buiten hoeft echt niet de zon hoog aan de hemel te staan, bewolkt is ook prima. Maar als de bliksem je om de oren slaat en de donder je de stuipen op het lijf jaagt, dan blijf ik toch liever gewoon thuis. Dat uitstapje komt dan wel weer op een ander moment. Thuis kun je het ook aangenaam en gezellig hebben. Wat dacht je bijvoorbeeld met één van deze drie nieuwe games (of desnoods alledrie)! Als je daar in de ochtend aan begint, is binnen no time de dag alweer voorbij.

Laat die regen buiten maar vallen, wij vermaken ons prima hier! Hopelijk game je gezellig met ons mee! Komen die uitstapjes straks wel weer! En breekt tussendoor het zonnetje toch even door? Dan rennen we snel de tuin in, snuiven wat vitamine D op en bij de eerste regendruppel rennen we weer terug naar de joystick om verder te gamen!

Een fijne vakantietijd

Een fijne vakantietijd zit niet in een dure reis naar Verweggistan, het zit in dingen doen die je leuk vindt, tijd voor jezelf en tijd voor elkaar. En als het weer de picknick of een dagje strand verpest, dan maak je het gewoon binnen gezellig. Ook binnen kun je trouwens een gezellige picknick doen! Maak er gewoon met elkaar een fijne vakantietijd van!

lijn groen oudersenzo
Vakantietijd? Gametijd! 3x gamen tijdens de zomervakantie!

De Sims 4: Landelijk Leven uitbreidingsset

Als je ons al een tijdje volgt, weet je dat ik een Simfan ben. Jaren geleden aan verslaafd geraakt en nog steeds kan ik met een grote glimlach mijzelf een paar uur in verliezen in deze game. Ik zou alleen wensen dat ik er meer tijd voor zou hebben… Er zijn zoveel leuke uitbreidingsset en regelmatig worden er weer leuke sets aan toegevoegd, zodat het spel zijn glans niet verliest. Zelfs na al die jaren niet. Eerder bespraken we al: Eilandleven, Binnenplaats Oase kit, Sneeuwpret, Star Wars en Studentenleven. Dit keer gaan we aan de slag met “Landelijk Leven”.

Wat kun je verwachten?

Geniet van de rustieke charme van het De Sims 4 Landelijk Leven Expansion Pack met dierenvrienden, verse maaltijden en een hechte gemeenschap. Kook thuis voor de hele familie met de meest verse ingrediënten. Verken het bos om vriendschappen te sluiten met de bosbewoners of eten te zoeken, of ga naar de stad om de bewoners te leren kennen. Of Sims nu een koe knuffelen, vrienden (of vijanden) worden met hun kippen of enorme groenten telen, het platteland barst van de nieuwe ervaringen en manieren om contact te leggen met de wereld om hen heen.

Thuis levert de koe verse melk (met een smaakje!) voor iedereen, terwijl kippen eieren in het kippenhok leggen. Verzamel lamawol om mee te breien of te borduren en pas op voor de sluwe vossen. Deze lastpakken zijn namelijk dol op eieren! Houd je ogen open voor wilde dieren in het bos, zoals konijnen en vogels en win hun vertrouwen. Misschien krijg je er wel cadeaus of hulp in de tuin voor terug.

Henford-on-bagley is een gezellig dorp waar iedereen elkaar kent. Dus neem een picknickmand en borduurraam mee en ga naar het witte paard om na afloop van een lange dag een sapje met de locals te drinken. Verdien unieke cadeaus en kom alles over de stad te weten van de buren, of neem deel aan de finchwick braderie om met je mooiste koe of kip te pronken.

Wat heb je nodig?

Deze uitbreidingsset vereist de volledige Sims 4-game om te kunnen gebruiken, deze is apart verkrijgbaar en niet inbregrepen bij deze uitbreindgsset.

De Sims 4: Landelijk Leven uitbreidingsset (Windows, Mac) is online te koop bij Bol.com

Vakantietijd? Gametijd! 3x gamen tijdens de zomervakantie!
lijn groen oudersenzo

Cris Tales (Nintendo Switch)

Prachtig met de hand getekende 2D-kunst wordt frame voor frame geanimeerd om de personages en werelden tot leven te brengen in meer dan 20 uur gameplay. Ervaar een unieke combinatie van vertakkende verhalen, innovatieve gevechten en klassieke RPG-gameplay.

Kijk naar het verleden, kom tot actie in het heden en zie hoe jouw keuzes de toekomst dynamisch veranderen – allemaal op één scherm terwijl je de game speelt! Sluit je aan bij de pas ontwaakte Time Mage Crisbell en haar fantastische metgezellen op hun reis door een donkere, sprookjesachtige wereld die een grimmige toekomst tegemoet gaat.

Wat kun je verwachten?

Crisbell moet Crystallis en de vier koninkrijken binnenvaren om de machtige Time Empress te stoppen en de toekomst van de wereld en al diegenen die daarin leven te herschrijven. Onderweg ontmoet en rekruteer je krachtige bondgenoten met hun eigen unieke verhalen en vaardigheden zoals Matias the Frog en Willhelm the Child Mage. Elke metgezel is van onschatbare waarde als je voor deze keuzes staat en voor de talloze vijanden die je in de weg staan. Geef je ze een buffet met aanvallen of ontdek je creatieve manieren om Crisbell’s tijdkrachten te gebruiken om de realiteit van elk gevecht te veranderen?

Cris Tales voor de Nintendo Switch is online te koop bij Bol.com

Vakantietijd? Gametijd! 3x gamen tijdens de zomervakantie!
lijn groen oudersenzo

My Universe: Cooking Star Restaurant (Nintendo Switch)

Dit spel ken ik nog van jaren geleden. Toen speelde ik het niet op de Switch maar op de PC, via een game platform. Zo verslavend dat ik het toen vond, vind ik het dus nog steeds. Het is geen moeilijke game, maar het is wel een game dat je “even tussendoor doet” en dan merkt dat je gewoon twee uur verder bent.

Wat kun je verwachten?

Betreed de wereld van heerlijk eten en beheer je eigen restaurant van A tot Z. Gastvrijheid, koken, wachten, je doet het allemaal! Leer van de beste chef-koks ter wereld, bereid de lekkerste maaltijden om klanten blij te maken en wordt een echte ster in de keuken.

Verzorg je klanten bij elke stap: verwelkom ze, neem hun bestellingen op en voltooi minigames om hun favoriete gerechten te bereiden. Elke tevreden klant helpt je ​​reputatie te verbeteren en je toegang te geven tot extra ruimte voor je restaurant en nieuwe kookstijlen!

Terwijl je vooruitgang boekt in je kookreis, zullen beroemde chef-koks van over de hele wereld zich bij je restaurant voegen om hun geheimen te delen: volg hun advies en beheers tientallen smakelijke recepten geïnspireerd op Franse, Amerikaanse, Indiase, Italiaanse en Japanse specialiteiten!

My Universe: Cooking Star Restaurant voor de Nintendo Switch is online te koop bij Bol.com

Vakantietijd? Gametijd! 3x gamen tijdens de zomervakantie!
lijn groen oudersenzo

Fijne vakantietijd!

Ik wens jullie allemaal een heel fijne vakantietijd. Geniet van de gezelligheid, geniet van de dingen die je leuk vindt en geniet vooral heel erg van elkaar!

liefs Marion

Meer informatie

Drie games vol uitdaging, actie en plezier!
Uitdagende games voor de herfstvakantie! Game je gezellig mee?
2x Nieuwe games mei 2021
Gameverslaving, vluchten in een digitale wereld. Kan het kwaad?
Strategisch gamen met een grote glimlach!
Gamen, maar waarmee?

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
Stockfoto: 123rf.com

BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *