Uitdagende games voor de herfstvakantie! Game je gezellig mee?

Uitdagende games voor de herfstvakantie. Game je gezellig mee?

De weken vliegen voorbij, de herfst is in volle gang en de herfstvakantie is alweer in zicht. Wat gaan we dit jaar doen? Als het zonnig is, kunnen we ons vertier zoveel mogelijk buiten zoeken, maar de herfst kan grillig zijn. In die paar vakantiedagen kunnen net zo goed de bladeren om onze oren vliegen en de regen ons doorweken. Een paar binnenactiviteiten achter de hand houden, kan dus geen kwaad. En het spelen van een vette game, klinkt voor veel kids als muziek in de oren! Misschien jou ook wel. En met deze drie games en/of uitbreidingsset komen wij de herfst wel door! Laat maar waaien hoor!

Hot Wheels Unleashed

Eerlijk gezegd dacht ik dat Rocco (17 jaar) de leeftijd van Hot Wheels achter de rug had, maar bij het zien van deze game, sprong hij direct op en riep: “Oh gaaf Hot Wheels! Met deze game kun je een eigen baan bouwen. Super vet!” Ik kon nog net op tijd de game weer afpakken, anders was ik hem al kwijt voor ik er überhaupt zelf iets mee kon doen. En mama houdt ook nog steeds van een gamen. In deze game staan de meest thematische speeltuinen kaar om spannende races te organiseren. Wie wil dat nou niet?

De game

De coolste, de snelste, de meest unieke badass-busjes en adembenemende muscle cars wachten op je. Kruip achter het stuur van een veelvoud aan voertuigen, elk met hun eigen persoonlijkheid en stijl, verschillende eigenschappen en zeldzaamheidsniveaus. Het allerbeste van het Hot Wheels-universum is hier!

Bewijs dat je de beste bent en ontgrendel premium auto’s en buitengewone items en maak dankzij de Livery Editor een uniek meesterwerk van je auto.

Je kunt zelfs een racebaan bouwen in je eigen kamer, een ruimte om aan te passen met meubels en de items die je tijdens je carrière verzamelt. En dankzij de ongelooflijk krachtige editor is het bouwen van de gekste circuits nog nooit zo eenvoudig geweest! Buig en rek het iconische oranje baanstuk om je unieke ontwerp te creëren en voeg vervolgens speciale boosters, loops, obstakels en exclusieve interactieve elementen toe om je eigen raceparadijs te bouwen.

PEGI: 3 | 8057168503944

lijn groen oudersenzo
Uitdagende games voor de herfstvakantie. Game je gezellig mee?

Uitbreiding De Sims 4 “Fashion Street kit!” & Industriële Loft Kit

Fashion Street Kit

Yeah! Er is weer een nieuwe uitbreiding van DeSims, namelijk Fashion Street. Restyle je Sims na een shoptocht door Fashion Street. Fashion Street bevindt zich in het centrum van Bombay (India) en is al jaren de populairste winkelbestemming van deze kuststad. Meer dan 150 handelaren verkopen verschillende waren, van vintage spullen tot zelfgemaakte kledingstukken en designeroutfits. En het is niet alleen een centrum voor alles wat met kleding te maken heeft, het is ook een cultureel epicentrum waar je kunt genieten van eten, muziek, architectuur, een bollywood-beroemdheid en het gezelschap van vrienden, familie en geliefden — het schijnt namelijk de perfecte plek voor een date te zijn. 

Eigenlijk kan ik geen genoeg krijgen van de verschillende uitbreidingspakketten van De Sims. Hoe meer, hoe leuker zou ik zeggen. Want iedere uitbreiding betekent nog meer keuze! Met deze uitbreiding is het zelfs mogelijk hennatatoeages te kiezen, of een prachtige Sari. Sari’s worden bij elke gemeenschap en cultuur op een andere manier gewikkeld; bij elke provincie die je binnenkomt is er wel een andere wikkelvorm. De wikkelrok van Fashion Street Kit wordt beïnvloed door de manier waarop de Koli-vrouwen hun sari dragen. 

Je kunt je onderscheiden door trendy kledingstukken aan je garderobe toe te voegen, maar ook nieuwe accessoires, waaronder armbanden, glimmende kettingen, neusringen en sandalen.

Fashion Street Kit

Industriële Loft Kit

Hou jij van anders, hou je van über hip en vet? Dan mag deze uitbreiding niet ontbreken. Deze Loft kit is geïnspireerd op de omgebouwde loodsen van Brooklyn in New York. Oversized ramen, zichtbaar ijzerwerk en stoere statement pieces benadrukken de schoonheid van ruwe materialen en onvoltooide details.Jij kunt het huis van je Sims met deze set, volledig omtoveren in zo’n vet Loft. Denk aan trendy meubels met houten en stalen frames, scherpe hoeken en wielen. Leef je uit met metalen ventilatiekanalen en leidingen. Bouw met al die extra’s je eigen droomhuis!

Industriële Loft Kit

lijn groen oudersenzo
Uitdagende games voor de herfstvakantie. Game je gezellig mee?

Mario Party Superstars

Ik ben vanaf het aller prilste begin dikke fan van Mario. De spellen van Mario zijn evergreens en altijd leuk om te spelen. Ze zijn verrassend, veelal humoristisch en bevatten altijd voldoende uitdaging.

Dit is Mario Party Superstars voor de Nintendo Switch. Bouw een feestje met een sterrencollectie van Mario Party-borden en -minigames! De nieuwe 2021-uitgave van Super Mario Party bevat vijf klassieke borden uit het Nintendo 64-tijdperk en een collectie van 100 minigames uit de hele Mario Party-serie – en alle spelstanden kunnen ook online worden gespeeld!

De game

Mario Party is terug met vijf klassieke borden uit de Mario Party-games voor de Nintendo 64. Op het bord Peach’ verjaardagstaart uit het oorspronkelijke Mario Party wordt de strijd om de meeste sterren (en het saboteren van je tegenstanders) een plakkerige boel. Houd op het bord Ruimtestation de timer in de gaten om niet door Bowsers muntenstraal te worden geraakt en munten te verliezen. In Mario Party kan het tij snel keren, dus feestgangers kunnen maar beter op hun hoede blijven. Deze en alle andere spelstanden kunnen overigens ook online worden gespeeld!

PEGI 3 | 0045496428679

lijn groen oudersenzo
Uitdagende games voor de herfstvakantie. Game je gezellig mee?

Geniet van de herfstvakantie

Nog een paar dagen, dan begint de herfstvakantie al voor Regio Noord en Regio Midden (aanvang 16 oktober). Regio Zuid moet nog een weekje langer wachten, die zijn 23 oktober aan de beurt. Geniet met elkaar van deze verfrissende dagen. Hopelijk is het zonnig en droog en kunnen we nog een paar dagen buiten genieten. Is het echter koud en nat, dan zoeken we gewoon de gezelligheid met elkaar binnen. Geniet ervan!

liefs Marion

Meer informatie

Familiegames: Met de hele familie gezellig aan het gamen!
Drie games vol uitdaging, actie en plezier!
2x Nieuwe games mei 2021
Vakantietijd? Gametijd! 3x games voor de zomervakantie!
Strategisch gamen met een grote glimlach!

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
Stockfoto: 123rf.com

Driemaal vette herfst games!
BabyBaby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *