Sneeuwpret: Duik jij met de Sims de sneeuw in?

Sneeuwpret: Duik jij met de Sims de sneeuw in?

Iedere keer als ik denk dat er geen leuk nieuw uitbreidingspakket meer mogelijk is voor De Sims, komt er toch weer een leukerdje bij. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze: Sneeuwpret! Daarvan krijg je toch gelijk zin om de latten onder te binden en de helling af te glijden? Of een warme open haard te zoeken om je daar heerlijk aan op te warmen met een mok chocolademelk in je handen en je geliefde tegen je aan? Pak je dus lekker warm in en duik met de Sims de sneeuwpret in!

Sneeuwpret!

Als ik denk aan sneeuwpret denk ik aan gezelligheid, sneeuwballen, dikke truien, wintersport, mooie uitzichten, mutsen, Winterwonderland, skien, snowboarden, hot tubes, snowboots, sleeën, Kerstmis, warme dranken, knapperend haardvuur en nog veel meer. Dat en nog veel meer vind je dus in dit nieuwe expansion pack. Jammer dat je niet zelf de game in kunt duiken, want ik vind wintersport dus echt super gezellig. Je kunt echter wel je Sims de sneeuw in sturen en nieuwe sneeuwsporten laten beoefenen. Na afloop kunnen ze dan bijkomen in een heerlijke hottub of natuurlijke warmtebron en nieuwe vrienden maken.

Top van de wereld

Misschien houdt jouw Sim wel van avontuur en wil hij de toppen van de bergen beklimmen en zich op het dak van de wereld wanen, als hij daar ergens hoog op de berg staat. Maar misschien vind jij het wel veel leuker als hij met een slee naar beneden roetjst of nieuwe trucs leert op zijn snowboard. Jij bent uiteindelijk degene die aan de touwtjes trekt en bepaalt wat je Sim gaat doen. De mogelijkheden zijn eindeloos met dit uitbreidingspakket. Houd je het liever wat rustiger voor je Sim? Dan kan hij prachtige rustgevende wandelingen maken, baas voorden over zijn emoties door naar kalmerende muziek te luisteren en zijn innerlijke zen te vinden. Het kan zomaar.

lijn groen oudersenzo
Sneeuwpret: Duik jij met de Sims de sneeuw in?

Nieuwe meubels!

Of je nu liever gaat voor de traditionele details of de moderne op Japan geïnspireerde meubels en decoraties, je kunt altijd een huis ontwerpen dat helemaal bij jouw smaak past dankzij de shoji-deuren, ramen en schermen, tatami’s en meer. Trek je schoenen uit en zet ze in de genkan waar ze prachtig verlicht worden door de papieren lantaarns, of creëer buiten je eigen rotstuin!

Uitbreiding levensstijlen

Ontgrendel nieuwe veranderingen in je persoonlijkheid of relaties dankzij Levensstijlen en Gevoelens. Levensstijlen worden aangepast op de acties en gewoontes van je Sim, en het gedrag van je Sim zal daarop aansluiten. Gedeelde ervaringen wekken Gevoelens op en hebben een blijvend effect op de relaties tussen je Sims, waardoor hun sociale interacties zullen veranderen.

Je kunt alle kanten op, het enige vereiste is dat je Sims 4 al hebt, want die heb je er voor nodig om dit spel te spelen!

De Sims 4: Sneeuwpret Expansion Pack
PEGI-leeftijd: 12 | Windows/MAC | 39,99 euro

Bekijk de clip

liefs Marion

Meer informatie

The Sims goes Star Wars
Scribblenauts Mega Pack. Een uitdagende side-scrolling game
Vakantietijd? Gametijd! 3x games voor de zomervakantie!
De Sims 4: Eiland Leven
De Sims Paranormaal Accessoirespakket

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
Stockfoto: 123rf.com

BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *