Hatchimals Colleggtibles, zo lief en spannend!

Hatchimals Colleggtibles

We hebben al diverse Hatchimnals voorbij zien komen, maar persoonlijk vind ik deze Hatchimals Colleggtibles het allerschattigst. Vooral deze versie in de eierdoos. Het voordeel van deze doos, is dat je gelijk een goede bewaarplek hebt voor alle uitgebroede eieren. Als je meerdere eierdozen hebt, zijn ze ook goed op stapelbaar.

De eieren lenen zich perfect om tussendoor eens eentje te geven, bij een goede prestatie bijvoorbeeld. Als beloning. Of gewoon omdat hij zo leuk en lief gespeeld heeft. Het maakt niet uit eigenlijk, want een Hatchimal ei krijgen, is altijd een feestje.

Sparen

Er zijn er heel wat, dus er valt genoeg te sparen. In de eierdoos vond ik een overzicht met alle verschillende diertjes. Er zijn zelfs special editions, die niet zo snel gevonden worden. Er is zelfs een gouden Hatchimal! Hoe tof om die te vinden! Helaas zijn er geen bijzondere diertjes bij ons uit de eieren gekropen, maar lief en schattige waren ze absoluut.

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig. Pak een ei en wrijf een tijdje over het paarse hartje. Als je dit maar lang genoeg doet, zal de schaal steeds zachter worden en het hartje roze kleuren. Als dit is gebeurd, is de schaal zacht genoeg om te breken en kan je Hatchimal ‘geboren’ worden! Met deze eierdoos kun je dat maar liefst 10x doen! Je krijgt er twee extra – zonder eierdooier – bij geleverd.

lijn groen oudersenzo
Hatchimals Colleggtibles

En welke hebben wij gevonden?

We zijn een flinke tijd aan het broeden en kraken geweest. Een bonte verzameling schattigheden hebben we mogen begroeten. De meeste Hatchimals die uit het ei kruipen hebben glitter onderdelen. Veelal de vleugels glinsteren je tegemoet.

Vrolijke kleurtjes

De een ziet er nog schattiger uit dan de ander, ze zijn er in allerlei vrolijke kleurtjes. De verpakking in vorm van een eierdoos is herbruikbaar en ideaal ontworpen voor de echte Hatchifan om onderweg mee te nemen. In de set zitten 10 gesloten CollEGGtibles eieren, een uitgebroedde CollEGGtible en een van de exclusieve Flamingeese.

Cadeautip

Binnenkort is het weer Pasen! Misschien is deze eierdoos wel een heel leuke cadeautip! Het is in ieder geval een stuk gezonder dan de paaseieren van chocolade!

lijn groen oudersenzo
Hatchimals Colleggtibles

Specificaties Hatchimals Colleggtibles

TitelHatchimals Colleggtibles
MerkSpin Master
EAN0778988537275
liefs Marion

Meer informatie

Hatchimals HatchiBabies – Welkom lieve, schattige Hatchimal!

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *