Maak kennis met de lieve Bizzy Bubs van Little Live Pets

Maak kennis met de lieve Bizzy Bubs van Little Live Pets

Het merk Little Live Pets komt met hele lieve, schattige baby’s. Er zijn verschillende baby’s te koop. Wij bespreken vandaag de Little Live Bizzy Bubs Lopende Baby Polittle Petals Serie 1. Luisterend naar de naam Fleur. Een hele mond vol, voor zo’n klein meisje. Alle baby’s doen of kunnen weer iets anders. De een kruipt de ander waggelt maar ze drinken allemaal heel zoet hun flesje leeg. En dan laten ze een bescheiden boertje. Alle baby’s uit deze serie knetteren van de energie en hebben een eigen karakter. Leuk om ze te sparen en met elkaar te laten spelen!

Ferby

De geluidjes die Fleur maakt doen mij een beetje aan de Ferby van jaren geleden denken. Die maakte ook van die klokkende geluidjes als hij dronk en kon na afloop ook een flinke boer laten. Dit prinsesje is echter een stuk minder harig dan de Ferby. Je start de kapriolen van deze kleine prinses door op de gele vlinder op haar luier te drukken.

Allemaal een unieke actie

Alle baby’s uit deze serie voeren een eigen unieke actie uit. Deze baby danst haar luierdans voor je. Zo schattig! Het kan ook lopen zijn hoor, dat is eerlijk gezegd voor mij niet zo duidelijk. Laten we het erop houden dat ze rond waggelt. Op haar eigen schattige wijze.

lijn groen oudersenzo
Maak kennis met de lieve Bizzy Bubs van Little Live Pets

Giechelen

Als je drie keer snel op de gele vlinder drukt, gaat ze heel hard giechelen. Je zou er bijna zelf de slappe lach van krijgen. Als je dan nog een keertje drukt, gaat ze nog harder lachen. Super schattig. Alles giechelt mee aan dit kleine babylijfje.

In de verpakking

Naast deze kleine prinses met haar paarse haar, vind je in de verpakking een speentje en een drinkflesje. Als je het drinkflesje in haar mondje stopt en ze staat aan, dan maakt ze lieve drinkgeluidjes en laat uiteindelijk een boertje.

Ik ben Fleur

Wij hebben Fleur en Fleur is zo mooi als een roos en zo schattig als een babyvlinder. Dit verlegen meisje met prachtige grootse ideeën wil de wereld redden, boom voor boom.

Specificaties Little Live Bizzy Bubs Lopende Baby Polittle Petals Serie 1

TitelLittle Live Bizzy Bubs Lopende Baby Polittle Petals Serie 1
MerkLittle Live Pets
EAN0630996284698
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

Vier de geboorte van Little Live Bizzy Bubs Kitty
Unboxing LQL Surprise ballen van AliExpress
Een lief nieuw vriendje: Little live pets lieveheersbeestje

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *