Pomsie knuffel – Je wikkelt hem zo om je arm!

Pomsie knuffel – Je wikkelt hem zo om je arm!

Ken jij de superschattige nieuwe knuffel Pomsie al? Pomsies zijn zo zacht en aaibaar dat je ze gewoon moet blijven knuffelen. Met veel aandacht, liefde en knuffels gaat ze absoluut je nieuwe vriendinnetje worden. Ze kan dan misschien niet praten, maar haar ogen spreken een taal die jij gaat begrijpen. En weet je wat zo handig is? Door haar lange staart wikkel je haar zomaar om je arm, enkel, of tas. Een Pomsie zit dus eigenlijk nooit in de weg!

Hoe werkt de Pomsie?

De Pomsie werkt heel eenvoudig. Zodra je haar uit de verpakking hebt gehaald, druk je gewoon op haar neusje. Je fluffy katje wordt dan wakker en is klaar om mee gespeeld te worden. De kleur van haar ogen vertellen hoe ze zich voelt. Er zijn verschillende kleuren mogelijk:

Turquoise: Ze is vrolijk
Geel: Ze heeft honger
Groen: Ze heeft de hik
Blauw: Ze is een beetje ziek
Roze: Ze is een beetje baldadig
Regenboog: Ze is super duper puper dol gelukkig!

Borsteltje

In de beschrijving kun je precies lezen wat je precies kunt doen als je Pomsie van kleur verandert en wat ze eventueel nodig heeft. In de verpakking vind je ook een klein borsteltje waarmee je het katje kunt borstelen. Op die manier houd je haar heerlijk zacht en donzig.

lijn groen oudersenzo
Pomsie knuffel – Je wikkelt hem zo om je arm!

Verborgen sensoren

De Pomsie heeft verschillende verborgen sensoren, drie om precies te zijn. Eentje op haar mondje, eentje op haar voorhoofd en de derde zit verborgen op haar achterhoofd. Zodra je haar aanzet, staat ze in de ‘gezelschapsmodus’, ze heeft dan turquoise ogen. Als je haar begint te strelen begint de interactiviteit en gaat ze reageren.
Door middel van deze sensoren kan Pomsie op 50 verschillende manieren reageren. Ze heeft zelfs een dansmodus!

Pomsie heeft 1 AAA batterij nodig, maar deze wordt meegeleverd, zodat er direct interactief geknuffeld kan worden.

Schattiger en handiger

Het katje doet een beetje denken aan de vroegere Furby, maar ik vind de Pomsie niet alleen schattiger, maar ook handiger omdat je hem met de lange staart overal omheen kunt binden. Dat neemt veel makkelijker mee! Door het (ik denk) ijzerdraad in de staart, blijft ze ook goed zitten. En laten we eerlijk zijn, met die enorme grote ogen, smelt je toch gewoon?

lijn groen oudersenzo
xxx

Verschillende kleuren

Dit lieve katje is er in verschillende kleuren: roze/blauw, blauw, paars/roze, roze, roze/wit en wit/blauw. Wij hebben hier de roze/blauwe Pomsie en de paars/roze.

De Pomsies zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Specificaties Pomsie knuffel

TitelPomsie knuffel
MerkBOTI
EAN0816322019565
liefs Marion

Meer informatie

Tweet Beats basisset, zo leuk kan muziek maken zijn
Luvabella, een pop om verliefd op te worden
De geschiedenis van de Teddybeer

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Dit product of deze producten hebben wij, ten behoeve van het schrijven van deze review, toegestuurd gekregen. Onze ervaringen zijn echter zo eerlijk mogelijk beschreven.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *