Al mijn dieren, de super leuke uitbreidingsset van Tiptoi!

Al mijn dieren, de super leuke uitbreidingsset van Tiptoi!

Onlangs bespraken we de startersset van Tiptoi, vandaag is er een uitbreidingsset aan de beurt. Namelijk: ‘Al mijn dieren´. Welk kind houdt er er nou niet van dieren? Met tiptoi van Ravensburger ontdekken kinderen, in de leeftijd van circa 3 tot 10 jaar, spelenderwijs de wereld. Dat is niet alleen leerzaam maar vooral ontzettend leuk! Als je eenmaal een tiptoi pen hebt, kun je alle uitbreidingssets spelen, dus ook deze.

Wat zit er in de doos?

Het is een uitbreidingsset, daarom vind je in de doos géén tiptoi pen. Wel zitten er heel veel leuke platen in waarmee gespeeld kan worden. Wat zegt het schaap? Of het varken? En hoe worden hun jonkies genoemd? Dat wordt een leuke en leerzame ontdekkingstocht! Maar de kids komen nog veel meer te weten, bijvoorbeeld, wat de dieren graag eten en waar ze wonen! De liedjes en dierengeluiden laten de dieren bijna tot leven komen!

De stevige kartonnen platen bestaan in totaal uit 60 stukjes. ‘Tiptoi Al mijn dieren’ is geschikt voor kinderen van 3 tot 4 jaar.

Goede concentratie

Bij het puzzelen en rangschikken van de dieren wordt de concentratie geoefend. Wie weet welk dier de appel lust? En hoeveel jongen heeft de egel? Samen met tiptoi ‘Al mijn dieren’ leren kinderen de getallen van één tot en met tien en wordt hun dierenkennis getest. Het is natuurlijk helemaal niet erg om iets fout te hebben, want daar leer je alleen maar van!

De elektronische intelligentie biedt kinderen de mogelijkheid om boeken en spellen helemaal zelfstandig steeds weer opnieuw te beleven.

lijn groen oudersenzo
Al mijn dieren, de super leuke uitbreidingsset van Tiptoi!

Specificaties Tiptoi Al mijn dieren

TitelTiptoi Al mijn dieren
UitgeverijRavensburger
EAN4005556008353
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

L.O.L.Surprise Eye Spy Biggie Pets Dalmatier
Gel-a-Peel Mega Rainbow Kit, een regenboog aan kleuren!
Zandbak schildpad van Little Tikes

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *