Gel-a-Peel Mega Rainbow Kit, een regenboog aan kleuren!

Gel-a-Peel Mega Rainbow Kit, een regenboog aan kleuren!

Wauw! Dit is niet zomaar een Gel-a-Peel-kit, dit is een MEGA Gel-a-Peel kit met alle kleuren van de regenboog! Met deze kit kun je je volledig uitleven als creative designer of ontwerper. Je kunt natuurlijk gebruik maken van de MEGA hoeveelheid voorbeelden die erbij zitten, maar je kunt natuurlijk ook helemaal los met je eigen ontwerpen! Hoe cool is dat!

Niet nieuw

Gel-a-Peel is niet nieuw, deze manier van sieraden maken draait al een tijdje mee en wordt door de kleine ontwerpers nog steeds vol enthousiasme omarmt. Van deze meer dan uitgebreide kit, kun je natuurlijk echt heel lang plezier hebben! Hier kun je niet één armbandje mee maken, maar een hele juwelendoos voor jezelf en waarschijnlijk ook nog wel voor je moeder, je tante en de buurvrouw.

Niet moeilijk

Eigenlijk is het niet zo moeilijk om te maken. Je kunt de patroontjes volgen, maar je kunt natuurlijk ook je eigen patronen maken. Misschien is dat nog wel veel leuker! Daarna is het een kwestie van laten drogen. Doe dan niet zo dom om de handleiding bovenop de drogende gel te leggen. Want dat is echt heel, heel, heeeeeeeeeeeel dom. Ik deed dat dus. Had ik net met mijn tong uit mijn mond een prachtig patroon gemaakt, leg ik er met mijn duffe kop gewoon wat bovenop. Tja. Als je iets klaar hebt, kun je het dus beter ergens neerleggen waar het rustig kan drogen.

lijn groen oudersenzo
Gel-a-Peel Mega Rainbow Kit, een regenboog aan kleuren!

Super vette kleurtjes

De kleuren in dit pakket zijn echt vet mooi. Eigenlijk wil je het liefst ze allemaal tegelijk gebruiken. Er zitten in de doos trouwens ook oorstekertjes, zodat je ook toffe oorbellen kunt maken. Je vind in de doos naast de 10 tubes gel (in flitsende kleuren) ook heel veel voorbeelden die je kunt gebruiken, van armbandjes én oorbellen.

Wat is de bedoeling?

Je legt de transparante plaat boven op een ontwerp en trekt hem over met de gelstiften. Dat is eigenlijk de basis. Natuurlijk kun je ook je eigen ontwerp maken, met je eigen kleurenfantasie. Er zitten in de doos ook nog 12 doppen die je op de gelstiften kun zetten. De gaatjes van de dopjes hebben verschillende afmetingen.

Een prachtige complete set waarmee heel wat sieraden gemaakt kunnen worden!

lijn groen oudersenzo
xxx

Specificaties Gel-a-Peel Mega Rainbow Kit

TitelGel-a-Peel Mega Rainbow Kit
UitgeverijMGA Entertainment
EAN0035051552826
liefs Marion

Meer informatie

Gel-a-Peel Fashion Maker

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Dit product of deze producten hebben wij, ten behoeve van het schrijven van deze review, toegestuurd gekregen. Onze ervaringen zijn echter zo eerlijk mogelijk beschreven.

lijn-groen-oudersenzo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.