Woonkamer decoratie – Een schilderij aan de muur

Woonkamer decoratie - Een schilderij aan de muur

Je woonkamer is een centrale plek in je huis. Het is de plek waar je waarschijnlijk de meeste tijd doorbrengt. Lekker ontspannen een film kijken het met gezin of bijkletsen met vrienden. Daarom wil je dat deze ruimte een gezellige en sfeervolle uitstraling heeft waar mensen graag zitten. Alleen hoe zorg je voor dit resultaat?

Het is niet altijd makkelijk om dat gevoel meteen te creëren. Daarom geven wij een aantal woonkamer decoratie suggesties hoe je door middel van het ophangen van een schilderij sfeer in huis haalt.

Altijd gezellig met dieren

Dieren stralen gezelligheid uit. Dat is nou eenmaal zo. Vooral onze kleurrijke creaties zijn een lust voor het oog. Een fictief schilderij met dieren tovert gegarandeerd een lach op ieders gezicht. Bijvoorbeeld een kleurrijk schilderij met knotsgekke koeien of exotische vogels die we alleen van de dierentuin kennen erop. Dieren brengen fijne gevoelens bij mensen naar boven, vooral bij kinderen. Daarom heeft niemand een hekel hebben aan een schattig dierenschilderij. Nu is het alleen nog de vraag waar jij van houdt. We geven je een aantal suggesties. Ook zeer geschikt voor de kinderkamer. Accessoires die hier mooi bij passen zijn kleurrijke kussentjes of een vloerkleed.

lijn groen oudersenzo
Woonkamer decoratie - Een schilderij aan de muur

Deluxe art fotokunst

Een nieuwe trend op het gebied van kunst is de Deluxe art fotokunst. Deze hoogwaardige fotokunst is geprint op 1 cm dikke fotoplex platen. Dankzij de glanzende vernislaag krijgen deze schilderijen een luxe uitstraling. Deze designs zijn exclusief verkrijgbaar en geven een levendig gevoel aan de woonkamer. Het assortiment Deluxe art schilderijen is heel divers. Dit bevat zowel kleurrijke als schilderijen met donkere tinten. Dit type staat erg stoer in een moderne of industriële woonkamer. Hoe staat een Deluxe art schilderij in jouw ruimte?

Zorg voor extra vrolijkheid

Ben je toch op zoek naar wat extra vrolijkheid? Vooral wanneer je (jonge) kinderen hebt is een vrolijk schilderij erg leuk. De naam zegt het al. Deze kunstwerken vrolijken de boel op. Hier vind je allerlei gezellige, kleurrijke decoraties die je woonkamer ongetwijfeld sfeervol aankleden. Om voor symmetrie te zorgen adviseren wij een schilderij te kiezen waarvan de kleuren overeenkomen met je muren en interieur. Aangezien de kunstwerken erg kleurrijk zit is het leuk om dit ook zoveel mogelijk in de overige accessoires terug te laten komen. Bekijk onze klassiekers hieronder.

lijn groen oudersenzo
xxx

Moderne thema’s

Ben je meer op zoek naar iets met een moderne uitstraling? Het voordeel van een modern schilderij is is dat het altijd past. Het is heel neutraal en voor iedereen zeer geschikt. Onder moderne schilderijen vallen veel verschillende designs en thema’s. Ze gaan mee met hun tijd en zijn uniek in hun soort. Er wordt veel gebruik gemaakt van nieuwe vormen en materialen. Onze moderne schilderijen zijn veelal op een abstracte manier geschilderd. Hierdoor kun je je volle fantasie gebruiken waardoor niet iedereen hetzelfde in de creaties ziet. Je blijft naar deze schilderijen kijken. Wat zie jij in deze schilderijen?

Kan jouw woonkamer nog wat sfeer gebruiken? Een mooi schilderij zorgt voor extra energie en beleving in de kamer. Weet je niet precies welk schilderij geschikt voor je is? Wij helpen je graag met de zoektocht naar het beste schilderij.

liefs Marion

Meer informatie

Wandversiering kan behoorlijk sfeerbepalend zijn voor de ruimte!
Huisdieren horen er ook bij. Daarom een eigen fotowand!
Verander je saaie witte muren in een levendig design! Wat zijn de mogelijkheden?
Wat hang je aan de muren van de babykamer?
Posters zijn hippe en dierbare herinneringen aan de muur
Pimp de muren van de kinderkamer met muurstickers!

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© afbeelding: 123rf.com

Deze reportage is tot stand gekomen in samenwerking met de Schilderijenshop.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *