Posters zijn hippe en dierbare herinneringen aan je muur

Posters zijn hippe en dierbare herinneringen aan de muur

Maak kennis met the next big thing op interieurgebied: je muur decoreren met persoonlijke, dierbare herinneringen. Vergeet de standaard fotolijstjes en fotocollages: posters zijn tegenwoordig helemaal hip. En dan bedoelen we niet die half verkreukelde posters van popidolen die je vroeger uit tienertijdschriften haalde en vervolgens aan je muur hing. Nee, de posters van nu zijn van hoogwaardige kwaliteit en gaan prima samen met elke interieurstijl. Van industrieel tot Scandinavisch en van shabby chic tot landelijk: wat jouw muur dringend nodig heeft is een stel gave posters van je hond, je spruit, je vriendinnen of je gezinnetje.

Je mooiste foto’s op bijzondere wijze vereeuwigd

Soms maak je (al dan niet per ongeluk) een foto waarvan je denkt: dit plaatje moet ik koesteren. De foto klopt gewoon helemaal: de compositie, de kleuren en de belichting, de sfeer die het plaatje uitademt en natuurlijk de mensen die erop staan. Dat kan een vakantiekiekje zijn van het hele gezin, maar ook een speelse foto van je huisdier, je kindje of je vriendengroep. Hoe gaaf zou het zijn om die allermooiste foto’s op een bijzondere manier te laten vereeuwigen? We hebben goed nieuws: het kan!

Je kunt je foto’s sinds enige tijd laten afdrukken op posterformaat. Het resultaat is beslist niet shabby: de kwaliteit is werkelijk verbluffend. De posters zijn kleurecht, scherp en het posterpapier is verrassend mooi. De grootte van de poster bepaal je zelf. Ook kun je kiezen tussen een matte of glanzende poster. Je maakt het geheel af door er direct een mooi lijstje bij te bestellen dat past bij de kleur & structuur van jouw muur. Je hebt de keuze uit talloze lijstjes met of zonder passe-partout. Hoe gaaf is dat?!

lijn groen oudersenzo
Posters zijn hippe en dierbare herinneringen aan de muur

Mix & match

Zo is het een leuk idee om verschillende foto’s te laten afdrukken als posters van verschillende formaten. Mix & match diverse lijstjes en je creëert op deze manier een geweldige postermuur die bovendien ook nog eens heel uniek is. Want zeg nu zelf: bij hoeveel mensen ben jij zo’n hippe muur tot nu toe tegengekomen? Je kunt natuurlijk ook gewoon kiezen voor één poster in een wat groter formaat. Zo houd je de rest van de muur rustig, maar kun je toch genieten van een mooie en dierbare herinnering in je woonkamer.
Wat je aan de muur hangt bepaalt voor een deel de uitstraling van de kamer. Niet voor niets is kunst zo geliefd bij veel mensen. Een mooi schilderij boven de bank of openhaard geeft je woonkamer een persoonlijke touch en creëert bovendien een gezellige sfeer. Hetzelfde geldt natuurlijk voor foto’s en posters. Je kiest zelf de allermooiste herinneringen uit. Door deze vervolgens aan je muur te hangen word je er continu aan herinnerd. Dat geeft een fijn, geborgen gevoel.

lijn groen oudersenzo
Posters zijn hippe en dierbare herinneringen aan de muur

Posters in de kinderkamer

Ook is een poster afdrukken een fantastisch idee voor in de kinderkamer. Een mooie foto van je kindje of van jullie gezinnetje zal de kinderkamer al snel een persoonlijke en enigszins lieflijke uitstraling geven. Daarnaast heeft je spruit altijd iets moois om naar te kijken wanneer hij of zij niet kan slapen! Doordat je de keuze hebt uit lijstjes in verscheidene kleuren en diktes, kun je gemakkelijk uit kiezen wat het mooist staat bij de rest van het interieur van de kinderkamer. De Scandinavische kinderkamer is bijvoorbeeld helemaal hip. Kies bij deze stijl voor een houten lijst in een lichte kleur: zo komt je poster het beste tot z’n recht! Bestel er ook gelijk een handig ophangsysteem voor je poster bij: zo weet je zeker dat hij goed en veilig blijft hangen.

Nu heb je gelijk een mooi excuus om foto’s te maken van werkelijk álles wat je kindje doet: je bent immers op zoek naar het beste exemplaar om op posterformaat te laten afdrukken!

Liefs Amber

Extra informatie

Wandversiering kan behoorlijk sfeerbepalend zijn voor de ruimte!
Low budget kinderkamer: Zo ga je te werk!
Thuiswerken betekent een fijne werkplek maken!
Huisdieren horen er ook bij. Daarom een eigen fotowand!
Wat hang je aan de muren van de babykamer?
De babykamer: Wat heb je nodig en waar moet je op letten?
Verander je saaie witte muren in een levendig design! Wat zijn de mogelijkheden?

Bronvermelding

Tekst: Amber Fernandes
© afbeelding: 123rf.com

Deze reportage is tot stand gekomen middels een samenwerkingsverband.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *