Oudersenzo probeert allerlei soorten slijm uit

Oudersenzo probeert allerlei soorten slijm uit

De komende tijd kun je meer filmpjes van ons verwachten. Filmpjes waarin we van allerlei dingen gaan uittesten, maken, proberen, unboxen en onderzoeken. Het kan van alles zijn. Soms gaan we iets zelf maken, een andere keer gaan we iets uitpakken en de keer erop gaan we misschien wel met iets spelen. Het kan alle kanten op gaan, maar wel met de bedoeling minimaal één keer week een filmpje te maken. Vind je dit leuk? Druk dan op het blauwe duimpje en als je op de hoogte wilt blijven van nieuwe filmpjes, dan kun je je natuurlijk gratis op ons kanaal abonneren. Dit keer gaan we aan de slag met slijm!

Slijm

Deze eerste keer gaan we aan de slag met… slijm! Kinderen zijn er dol op, maar wat maakt het nou zo leuk? En is ieder slijm leuk? We testen deze keer vrolijk gekleurde slijm in een fruitverpakking. Ruiken ze net zo lekker als ze eruit zien? Voelt het prettig aan? In het filmpje ga je het allemaal ontdekken.

Slijm is hot

Slijm (maken) is hot bij de kinderen. Ik merk het hier ook als ik het slijm uitpak. Mijn zoon is er als de kippen bij en weet niet hoe snel hij moet roepen: ‘Mam, mag ik ze als je er klaar mee bent?’ Ik ben er niet zo heel happy mee, want de vorige slijm zag ik van het plafond in zijn kamer druppelen. Er bleven grote groene vlekken achter.

Echt heel nieuw is slijm natuurlijk niet. In mijn kinderjaren werd al ‘smurfensnot’ gemaakt. Dit was een boterhamzakje met shampoo en/of wasverzachter. Het knijpen in het zakje voelde zacht en fijn aan.

lijn groen oudersenzo
Oudersenzo probeert allerlei soorten slijm uit

Zelf maken of kant-en-klaar

Je kunt het zelf maken (wat we binnenkort ook gaan doen, maar het is zo populair om het zelf te maken dat de benodigde lijm overal is uitverkocht) maar je kunt het natuurlijk ook gewoon kant-en-klaar in de winkel kopen. Het is in allerlei kleuren en samenstellingen te koop. Deze keer testen wij doorschijnend slijm in vrolijke fruitpotjes.

Prijs

Deze heb ik gekocht bij Aliexpress voor 8,72 dollar. Dit is iets meer dan 7 euro (7,13 euro).

lijn groen oudersenzo
Oudersenzo probeert allerlei soorten slijm uit

Bepaalde wensen?

Misschien heb je een voorkeur voor een product wat we gaan testen of unboxen? Laat het ons vooral via de mail weten. Als we meerdere aanvragen voor hetzelfde product ontvangen, is de kans groot dat we ermee aan de slag gaan!

Bekijk het filmpje

liefs Marion

Meer informatie

Bubbleezz – De nieuwe rage van zomer 2018?
Slijm van AliExpress en Wish
Glam Goo Confetti pack, voor slijmerig speelplezier!
Glam Goo Deluxe Pack

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *