Num Noms Snackables voor de mooiste bling bling glittershakes!

Num Noms Snackables voor de mooiste bling bling glittershakes!

De postbode heeft een grote doos bezorgd. Natuurlijk ben ik nieuwsgierig naar de inhoud en als ik eenmaal het grauwe karton eraf heb gescheurd, houd ik een kleurrijke playset in mijn handen. De nieuwe Snackables Silly Shakes Maker Playset van Num Noms. Dat ziet er niet alleen vrolijk uit, maar het klinkt ook nog eens beregoed.

Glittershakes

Met de Num Noms Snackables Silly Shakes Maker kun je de ‘lekkerste’ glittershakes en meest spannende drankjes brouwen. Je kunt uit de smaken aardbei en bessen kiezen en met die prachtige glittertopping wordt jouw shake wel heel erg bling bling. Met de mixer kun je het door elkaar mixen en binnen no time is je shake klaar! Proost! Oh nee, het is niet natuurlijk niet bedoeld om het brouwsel écht op te drinken!

In de doos

Een minikeuken, verzamelbare mini-snackablebekertjes, potje gelei-slijm, geurtjes, glitters en 1 Num Nom. Het ziet er allemaal superschattig uit en dus popel ik om te beginnen. Voor je begint is het belangrijk dat je iets over de tafel legt om deze te beschermen. Ik leg je straks uit waarom ik hier nadrukkelijk op wijs.

En dan aan de slag!

Je begint met wat slijm in de mengkom te doen. Voeg dan wat kleurstof toe en eventueel wat glitters. Plaats de mengkom onder de mixer en draaien maar! Misschien is het potje slijm in mijn pakket niet helemaal goed afgesloten geweest, want de slijm in mijn pakket is wat dik, waardoor het zich lastig laat mengen.

lijn groen oudersenzo
Num Noms Snackables voor de mooiste bling bling glittershakes!

Blauwe kleurstof

Uiteindelijk kies ik ervoor om het dan maar met mijn handen door te kneden. Bij de rode kleurstof gaat dit op zich best prima, maar als ik later voor de blauwe kleurstof kies, heb ik direct spijt dat ik er met mijn vingers heb aangezeten. Mijn vingers worden blauw, ik verander in een smurf en dat blijft zo. Hoe hard ik mijn handen ook schrob, ik krijg ze niet echt schoon. Natuurlijk slijt het er in de dagen daarna echt wel af, maar vervelend is het natuurlijk wel. En laten we eerlijk zijn, als het al zo lastig van mijn handen af gaat, wat doet het dan met je kleding? Je muren? Je tafel? En daarom zei ik dus, dat je echt je tafel moet bedekken voor je hiermee aan de slag gaat…

Verbeelding

Natuurlijk spreekt deze keuken tot de verbeelding van kinderen. Het is ook echt super leuk om je eigen shakes te maken. Persoonlijk vind ik het jammer dat je de shakes uiteindelijk niet echt kunt drinken. Dat had het natuurlijk nog net iets echter gemaakt. Maar goed, spelen met slijm blijft voor de kinderen leuk, want slijm is nog steeds helemaal hot.

Wat ik wel echt vervelend vind is de hardnekkige kleurstof. Kinderen vinden die blauwe handen misschien geen probleem, maar als ouder zit je hier echt niet op te wachten. Pas vooral op met je meubilair.

Niet optimaal

Al met al ben ik jammer genoeg gematigd enthousiast. De details zijn prachtig en het ziet er allemaal super schattig uit, maar doordat bij mij de slijm wat dik was, werkte het niet optimaal, waardoor het mixen niet goed ging. Ook vraag ik me af of hier veel mee gespeeld gaat worden. De hoeveelheid meegeleverde blanco slijm is niet veel, dus daar ben je snel doorheen. En wat gaat er dan met dit pakket gebeuren? Ik zie dit pakket dan toch – hoe spijtig dat ook is – ergens achter in de kast belanden en dan is het flink veel geld.

Mijn conclusie: het ziet er allemaal super schattig uit, slijm blijft leuk voor de kids, net als de schattigheid van Num Noms, maar toch kan ik er jammer genoeg niet echt enthousiast van worden. De basisslijm is te weinig (en in ons geval ook te dik), de kleurstof te hardnekkig en het biedt op de langere termijn te weinig uitdaging om de kosten te rechtvaardigen.

Jammer… want deze playset had juist zoveel potentie.

Specificaties Num Noms Snackables Silly Shakes Maker Playset

TitelNum Noms Snackables Silly Shakes Maker Playset
UitgeverijMGA Entertainment
EAN0035051552031
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

Unicorn fun!
Slimi Café squishy – We gaan taartjes versieren!
Glam Goo Mega Kit
Poopsie Slime Surprise Unicorn, hoe schattig is ze!
Crate creatures surprise Pudge
Hatchimals HatchiBabies – Welkom lieve, schattige Hatchimal!
Party PopTeenies, een feest om uit te pakken!

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Dit product of deze producten hebben wij, ten behoeve van het schrijven van deze review, toegestuurd gekregen. Onze ervaringen zijn echter zo eerlijk mogelijk beschreven.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *