Boxer interactieve robot

Boxer interactieve robot

Is het mogelijk verliefd te worden op een robot? Nou ja, vooruit, dat is misschien een tikkeltje vreemd en overdreven, maar toch. Deze robot, Boxer, is zo verschrikkelijk grappig en ondeugend, dat mijn hart toch wel een klein beetje harder ging kloppen van dit rijdende stukje elektronica. Vooral als hij z’n wielen in de lucht gooit! Smelten! Maar laat ik bij het begin beginnen.

Boxer

Maak kennis met Boxer. Boxer is een kleine, interactieve robot met een heerlijke persoonlijkheid. Ik spreek voor mezelf. Uiteraard. Maar toch denk ik dat je mijn mening hierover gaat delen, zodra je kennis gemaakt hebt met deze kleine vriend. Dankzij zijn geavanceerde technologie kan hij autonoom bewegen, via IR-sensoren de gebaren van jouw hand volgen, maar ook vanaf afstand bestuurd worden.

Verschillende speelkaarten

Geef Boxer de verschillende speelkaarten en hij zal ze scannen om urenlang speelplezier met jou te beleven. Van bowlen tot tafeltennis en zelfs een potje voetbal met zijn interactieve bal: Boxer is altijd in voor een lolletje. Net als jij, toch? De bal wordt overigens direct meegeleverd, net als de batterijen. Als je boxer eenmaal in huis hebt, kun je dus gelijk met hem aan de slag.

lijn groen oudersenzo
Boxer interactieve robot

Een robot met emoties

Terwijl je met deze schattige bot speelt, leer je zijn eigenzinnige persoonlijkheid steeds beter kennen. Blij, verdrietig, knorrig (vooral deze vind ik leuk!) en soms een tikkeltje slaperig. Boxer heeft een heleboel emoties en zal met echte reacties, grappige uitdrukkingen en geluiden laten zien hoe hij zich voelt! Wil je een ander spelletje spelen? Download de gratis Boxer app naar je telefoon of tablet om gloednieuwe spellen te ontdekken.

Ik ben benieuwd hoeveel nieuwe vriendjes deze robot gaat krijgen de komende tijd! Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

lijn groen oudersenzo
Boxer interactieve robot

Specificaties Boxer

NaamBoxer
MerkSpin Master
EAN0778988167816
liefs Marion

Meer informatie

Yellies Bo Dangles – Interactieve spin
Glam Goo Mega Kit
LEGO DC Super-Villains-Limited Edition 3
Ravensburger Porsch 911R-3D puzzel

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Dit product of deze producten hebben wij, ten behoeve van het schrijven van deze review, toegestuurd gekregen. Onze ervaringen zijn echter zo eerlijk mogelijk beschreven.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *