Yellies Bo Dangles – Interactieve spin

Yellies Bo Dangles – Interactieve spin

De postbode bezorgt een pakje en als ik hem open maak, zie ik er een houten kratje in zitten. Na wat breekwerk (gelukkig wordt het gereedschap erbij geleverd) zie ik een schattig gekleurde spin tegenover mij zitten. Wat een schatje! En als ik hem aan zet, smelt ik helemaal! Yellies zijn hartstikke leuke, pluizige huisdieren die op je stem reageren!

Unieke persoonlijkheid

Elk Yellie heeft zijn eigen unieke uiterlijk en persoonlijkheid en zit boordevol verrassingen! Je kunt ze activeren met je stem of door geluid te maken. Ze reageren op praten, roepen, klappen, zingen en zelfs op muziek. Hoe harder je roept, hoe sneller ze gaan! Onze Yellie – die ik direct de naam ‘Spindie’ geef – rolt over de tafel, terwijl zijn ogen gezellig oplichten. Ik ben niet de enige die dit spinnetje leuk vindt. Onze twee tijgers, ook wel katten genoemd, zijn ook nieuwsgierig. Het liefst hadden ze ‘Spindie’ besprongen, maar dat mogen ze natuurlijk niet. Zij hebben hun eigen speeltjes, maar ik snap de katten wel, deze Yellie Bo Dangles is gewoon om op te vreten, zo schattig is hij!

Pluizig uiterlijk

Yellies zijn er in verschillende kleuren en persoonlijkheden. Hun pluizige uiterlijk maakt ze schattig en hoewel ik normaal gesproken van spinnen ga gillen en rennen, sluit ik deze al snel in mijn hart. Aan deze spin is gewoon niks eng. Zo leuk om te zien hoe hij reageert op het geluid dat je maakt. Hoe harder je roept, hoe sneller hij gaat.

Yellies Bo Dangels is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

lijn groen oudersenzo
Yellies Bo Dangles – Interactieve spin

Specificaties Yellies Bo Dangles – Interactieve spin

NaamYellies Bo Dangles – Interactieve spin
MerkHasbro
ISBN5010993559022
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

Fortnite speelfiguren van BOTI
L.O.L. Surprise #Hairgoals makeover
K’nex – Kid K’nex Safari Mates
Boxer interactieve robot
Ravensburger Porsch 911R-3D puzzel

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Dit product of deze producten hebben wij, ten behoeve van het schrijven van deze review, toegestuurd gekregen. Onze ervaringen zijn echter zo eerlijk mogelijk beschreven.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Een reactie

  • Wat een leukerd! Ik weet zeker dat mijn dochter (3) hier lyrisch over zou zijn! (en mijn zoons (6 & 11) stiekem ook denk ik 😉
    En de prijs vind ik ook wel te doen!
    Leuke review
    Liefs Kim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *