Poopsie Slime Surprise Unicorn, hoe schattig is ze!

Poopsie Slime Surprise Unicorn

Unicorns zijn hartstikke populair en dat kan ik eigenlijk wel een beetje begrijpen. Eenhoorns zijn magisch, hebben prachtige kleuren en zijn überschattig. Daar wordt toch iedereen verliefd op? Al die eigenschappen gaan ook op voor deze Poopsie Slime Surprise Unicorn! En weet je wat deze eenhoorn extra bijzonder maakt? Hij kan poepen! ‘Yegh!’, denk je vast. Maar schrik niet, want deze Unicorn maakt geen vieze stinkende poepzooi, deze eenhoorn maakt prachtig magische slijmpoep! En dat is super vet. Mits je het goed doet…

Poopsie Slime Surprise Unicorn

De Poopsie Slime Surprise Unicorn is meer dan alleen een prachtige poepende Unicorn. De beleving begint namelijk met het unboxen van heel veel accessoires, waarmee de spanning wordt opgebouwd. Wat zal je allemaal gaan ontdekken? Achter de gekleurde verpakking zitten verborgen openingen waarin verrassingen zitten verborgen die tevoorschijn komen als je het karton ervan afwikkelt. Dat afwikkelen gaat overigens verrassend eenvoudig.

De magie van de unicorn

Afwikkelen

Tijdens het wikkelen kun je ervoor kiezen om de zakjes één voor één uit te pakken in de volgorde dat je ze tegenkomt, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen – net als ik heb gedaan – om ze eerst allemaal te ontdekken en daarna één voor één uit te pakken.

lijn groen oudersenzo
Poopsie Slime Surprise Unicorn

Een beauty!

Als laatste is natuurlijk de Unicorn zelf aan de beurt. Je vindt haar in de verpakking terwijl ze al op het potje zit. En wat ziet ze er schattig uit met haar prachtig gekleurde haren, haar grote ogen en glinsterende eenhoorn. Het is absoluut een beauty!

Naast het potje en de Unicorn zit er ook een maatbetertje bij, een lepeltje en een soort tandenborsteltje.

Het poepexperiment

En als alles dan is uitgepakt, bewonderd en geknuffeld, dan begint natuurlijk het grote poepexperiment. Want gaat ze op haar potje poepen? Je kunt je voorstellen dat om te kunnen poepen, er eerst gegeten moet worden. Flink gegeten zelf. En dat eten gaat in verschillende fases.

RTFM – Read the fu*** manual

Het is belangrijk dat je de handleiding erbij neemt en één voor één de stappen uitvoert. Doe je dit niet, dan is de kans groot dat misschien wel op je schoot poept in plaats van op het potje. Dat gebeurde bij mij en helaas op een moment dat de poep nog geen slijm was maar nog een natte, vloeibare massa. Let hier dus goed op!! Want zodra je de laatste stap uitvoert, komt de poep eruit…

Bij mij ging het mis omdat ik niet, voor ik de schakelaar omzette, haar luier had uitgedaan. Ik deed het pas daarna en dan gaat het mis. De luier zorgt er namelijk voor dat haar navel ingedrukt is en alles binnen blijft. Zodra je dus de luier uitdoet terwijl de schakelaar al op ‘poepstand’ staat, zet je direct het poep mechanisme in werking en zit je dus – net als ik – volledig onder glinsterende Unicorndiarree…

Dit was echt mijn eigen stomme schuld maar even goed opletten dus!! Want één keer kun je er nog om lachen maar dat wil je echt niet nog een keer overkomen. Als je het wel goed hebt gedaan en de poep gewoon in het potje is beland, dan moet de poep nog even opstijven tot echt slijm. Daarna kun je het eventueel in de poepmal doen, om er een heus drolletje van te maken!

lijn groen oudersenzo
xxx

Leuke beleving

De Unicorn is dus eigenlijk een verzameling van heel veel dingen die kinderen leuk vinden: slijm maken (de poep is immers slijm), unboxen (er zijn heel veel magische verrassingen te ontdekken) en Unicorns!

Creëer magische, geurende Unicornhoopjes in alle kleuren van de regenboog! Afgekruid met wat Unicornmagie, glitters en crunch maak je steeds weer nieuwe Unicorncreaties. Als je moet gaan, kan je je creatie bewaren in het luchtdichte potje om je Unicornhoopje dagvers te houden!

Specificaties Poopsie Slime Surprise Unicorn

TitelPoopsie Slime Surprise Unicorn
MerkMGA Entertainment
ISBN0035051556008
liefs Marion

Meer informatie

Unicorn fun!
Num Noms Snackables voor de mooiste bling bling glittershakes!
Crate creatures surprise Pudge
Hatchimals HatchiBabies – Welkom lieve, schattige Hatchimal!
Party PopTeenies, een feest om uit te pakken!

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Dit product of deze producten hebben wij, ten behoeve van het schrijven van deze review, toegestuurd gekregen. Onze ervaringen zijn echter zo eerlijk mogelijk beschreven.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

2 reacties

  • Beste, is het mogelijk om de handleiding hiervan te bezorgen via mail? Ik heb dit gekocht voor mijn dochter, maar er zat geen handleiding bij… Alvast bedankt!

  • Sos!
    Ik wil deze Unicorn graag voor mn nichtje kopen maar ze zyn overal uitverkocht
    Wie kan mn nichtje blij maken dat ik m toch ergens kan kopen altog ik tot België of Duitsland moet rijden maakt me niet uit ze is een Unicorn fan En wil m graag hebben
    Please help!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *