Glam Goo Mega Kit

Glam Goo Mega Kit

Slijm is nog steeds een dikke, vette hit onder de kinderen. Niet alleen bij meisjes, jongens of in een bepaalde leeftijdscategorie. Nope. Zo’n beetje alle kids vinden slijm leuk. Natuurlijk heeft ieder kind zo zijn eigen voorkeur, maar waar ze het allemaal over eens zijn is dat het kneden in slijm, fijn is. Vandaar bespreken we vandaag de Glam Goo Mega Kit.

Glam Goo Mega Kit

Natuurlijk kun je slijm zelf maken, maar dat wil nog wel eens mis gaan. Het is natuurlijk veel prettiger om het slijm kant-en-klaar te kopen, zodat succes verzekerd is. Glam Goo is daar alweer een tijd geleden goed op in gesprongen met het uitbrengen van kant-en-klare-slijmkits. Met deze kits ben je verzekerd van goed slijm maar je kunt er nog wel je eigen twist aan geven. Met deze Glam Goo Mega Kit, kun je je helemaal uitleven. In de kit zitten maar liefst drie grote bakken slijm! Maar er zit nog veel meer in!

Wat zit er in de doos?

Zoals ik al zei, in de doos vind je drie bakken met slijm. Twee doorschijnende (clear) slijm en één met fluffie slijm. Die laatste voelt helemaal zo lekker aan, daar blijf je gewoon in kneden. Maar er is meer, je vindt namelijk heel veel leuke potjes en flesjes in de doos om het slijm volledig naar jouw stijl te versieren. En heb je dat eenmaal gedaan? Dan kun je het slijm stoppen in bijvoorbeeld de meegeleverde: make-upborstel, zaklampje, ringen (2) of in de ketting. Hoe tof is dat! En jij bepaalt zelf hoe het eruit gaat zien. Je hebt keuze uit twee geurtjes, drie kleurstoffen, en 7 verschillende glitters of balletjes. Fijn is ook de roze plastic plaat waarop je alles kunt mengen, zonder dat de tafel vies wordt. Maar dat is misschien een ‘mamadingetje’.

lijn groen oudersenzo
Glam Goo Mega Kit

Veel plezier

Met deze kit kun je uren aan de slag om steeds je slijm van een andere kleur of versiersel te voorzien. Net zo lang totdat je er op bent uitgekeken en dan maak je gewoon weer nieuw. Slijm genoeg in deze doos.

Plakkerig

Even nog een tip voor je aan de slag gaat. Het slijm in de bakjes is in het begin een beetje plakkerig. Belangrijk om het slijm eerst goed door elkaar heen te mengen. Je zal zien dat het dan steeds minder plakkerig wordt. Pak daarom liever niet gelijk alle slijm in één keer uit het bakje, maar doe gewoon steeds een klein beetje.

lijn groen oudersenzo
Glam Goo Mega Kit

Kleuren

In de doos vind je drie potjes met kleurstof: roze, blauw en geel. Hiermee kun je natuurlijk ook andere kleuren maken door de kleuren onderling te vermengen. Je kunt zo zelfs je eigen Unicorn slijm maken, door alles met elkaar te combineren.

liefs Marion

Meer informatie

Sensory play: Zo stimuleer je zijn zintuigen!
Yellies Bo Dangles – Interactieve spin
Slijmerige stressballen gevuld met orbs. De balzz zijn super knijpbaar
L.O.L. Surprise #Hairgoals makeover
Slimi Café squishy – We gaan taartjes versieren!
Boxer interactieve robot
Num Noms Snackables voor de mooiste bling bling glittershakes!

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Dit product of deze producten hebben wij, ten behoeve van het schrijven van deze review, toegestuurd gekregen. Onze ervaringen zijn echter zo eerlijk mogelijk beschreven.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *