Unicorn fun!

Unicorn fun!

Unicorns zijn nog steeds enorm populair onder de kids. We hebben al enkele unicornproducten besproken, maar we gaan gewoon nog even door. Want MGA Entertainment komt wederom met leuke nieuwe Poopsie Slime producten! Dit keer met de Cutie Tooties Surprise en de Sparkly Critters! Beiden producten maken onderdeel uit van een verzameling…

Trek maar open die knip

Dus trek die knip maar weer open, want één is vast niet goed genoeg. Vooral niet omdat beide verzamelingen echt enorm schattig zijn. Deze verse lading Poopsie producten zorgt voor een regenboog aan glinsterende kleurtjes in je woon- of speelkamer!

Poopsie Cutie Tooties Surprise

In dit pakketje vind je een vrolijk bling-bling gekleurd hoopje poep. Lees je het nou goed? Ja, het is echt een drolletje. In mijn geval een roze hoopje poep met glitters. Mooier kan ik het niet maken. Wel leuker, want het hoopje ziet er super schattig uit. In het hoopje poep zit een dikke laag roze marshmallowslijm met glitters en een über cutie Eenhoorn baby. Met wimpers om jaloers op te worden.

lijn groen oudersenzo
Unicorn fun!

Unicorndrolletjes

De unicorndrolletjes kun je openknippen of uit hun omhulsel laten knallen met een lipje aan de onderkant om de slijmsurprise te onthullen. Knijp het slijm eruit voor een leuke en totaal unieke uitpakervaring!

Deze serie bestaat uit meer dan 25 Cute Tooties, in alle kleuren van de regenboog. Het slijm kan verschillen, zo zijn er cuties met waterslijm, knisperend slijm of marshmallowslijm. Het slijm heeft een geurtje, maar als ik eerlijk ben vind ik die van mij erg chemisch ruiken. Dus ja, er zit een luchtje aan, maar nee, ik vind het niet lekker.

Door het slijm eruit te knijpen, onthul je het schattige Cutie Tooties-figuurtje binnenin. Sluit na het spelen de regenboogkleurige verpakking opnieuw af met de strip om het slijm op te bergen en vers te houden.

Poopsie Slime Surprise Sparkly Critters

De Poopsie Slime Surprise Sparkly Critters zit verpakt in een soort frisdrankblikje. Je maakt het blikje (wat niet van blik is, maar van plastic) echter niet aan de bovenkant open, maar je doet dit aan de zijkant. Als je dat hebt gedaan, ontstaat er een opening en kun je de binnenkant ronddraaien zodat er steeds een nieuwe inhoud zichtbaar wordt.

Dit pakket is wat uitgebreider dan het Unicorn drolletjes, maar is daarentegen ook iets duurder. Er vallen diverse pakjes uit te pakken en als je alles hebt uitgepakt dan begint de ontdekkingstocht pas echt! Afhankelijk van welk figuurtje je hebt gevonden, zal het beestje slijmdrolletjes achterlaten of slijm spugen. Meer specifiek kan je je de vraag stellen: wordt het een regenbooghoopje of toch een spuugwaterval? Wij hadden duidelijk een spuugwaterval. En wat voor één! Hij spuugt zomaar blauw slijm! Terwijl ik er echt alleen maar water in heb gespoten. Hoe magisch is dat! Dit gaan kinderen geweldig vinden.

lijn groen oudersenzo
Unicorn fun!
lijn groen oudersenzo

Laat het slijm even zo’n vijftien tot twintig minuten ‘opstijven’ voor je er Unicorn glitters en Unicorn glanspoeder aan toe gaat voegen.Als het slijm stevig genoeg is, kun je alles goed door elkaar mengen.

Elke Sparkly Critter is een leuk diertje met een sprankelende Unicorn-hoorn! Welk figuurtje zal jij krijgen – een Tiggicorn, een Kitticorn of …? Vul de unieke Silly Soda Can met water en kantel de Sparkly Critter achterover terwijl je haar voedt, net zoals een baby! Geef ze daarna haar fopspeen, schud haar vervolgens een minuut lang en kom te weten of ze slijm spuugt of slijmdrolletjes maakt!

Transformeer je slijm door er Unicornmagie, Unicorn glinsters en/of ultra-zeldzame Unicorn sprankels aan toe te voegen! Elke set bevat een hersluitbaar, voedsel-gerelateerd zakje om slijm in op te bergen en mee te nemen.

Deze collectie bestaat uit 16 verschillende Sparkly Critters!

lijn groen oudersenzo
Unicorn fun!

Mijn mening

Ik denk dat beide verzamelingen het goed zullen doen bij kinderen. Wie houdt er nou niet van Unicorns. Mijn voorkeur gaat echter uit naar de Sparkly Critters, omdat daar meer speelplezier uit te halen is. Het is niet alleen een kwestie van uitpakken en verzamelen, maar je gaat er ook op magische wijze, slijm mee maken.

Het kneedbare slijm van de Poopsie Cutie Tooties Surprise vind ik echt heel sterk chemisch ruiken. Op zich hoeft dat geen probleem te zijn, maar in de reclameteksten wordt gesproken over een ‘luchtje’, wat de suggestie kan wekken dat je een lekker zoet (aardbeien? framboos?) luchtje kunt verwachten. Dit is echter niet het geval. Althans niet bij het roze marshmallow slijm in mijn hoopje poep.

Prijzig? Ja zeker. Uiteindelijk heb je in beide gevallen alleen een klein plastic poppetje met wat slijm. Als je dan kijkt naar de prijs, is dat best stevig. Vooral omdat kinderen vaak meerdere exemplaren willen hebben, want het is tenslotte een verzameling en met slechts één exemplaar kun je niet echt spreken van een verzameling.

Het ziet er echter heel schattig uit en alles werkt zoals het zou moeten werken. Of je het er voor over hebt? Dat bepaal je natuurlijk helemaal zelf. De kids zullen er ongetwijfeld blij van worden.

liefs Marion

Meer informatie

Slimi Café squishy – We gaan taartjes versieren!
Poopsie Slim Surprise Unicorn
Num Noms Snackables voor de mooiste bling bling glittershakes!

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *