Hatchimals HatchiBabies – Welkom lieve, schattige Hatchimal!

Hatchimals HatchiBabies - Welkom lieve, schattige Hatchimal!

Een paar dagen geleden waren we door Spin Master uitgenodigd om kennis te maken met de nieuwste Hatchimals HatchiBabies. Het ei zou worden uitgebroed door Meisje Djamila. Aangezien ik al heel wat eieren heb uitgebroed, wil ik er graag bij zijn, want natuurlijk wil ik deze nieuwe Hatchimal geboren zien worden, op het moment van de kennismaking ligt er nog wel een embargo op. Dus kijken mag, het van de daken schreeuwen hoe leuk en schattig hij is, dat moet nog even wachten.

Meisje Djamila broedt de eerste HatchiBabies uit!

Meisje Djamila broedt met de hulp van een paar kindjes, een paar eieren uit. Ondertussen wordt iedereen voorzien van lekkere hapjes en drankjes. Hoe feestelijk wil je het hebben?! Als de schillen van zijn koppie zijn gevallen, komt er een super schattige Hatchibaby tevoorschijn! Een jongetje én een meisje! En wat zijn ze super schattig! Die wil je toch gelijk op de foto zetten en delen met heel de wereld?!
Dus ga ik een paar dagen op mijn handen zitten, plak een grote pleister op mijn mond en duik voor de zekerheid onder. Maar vandaag is het zover! Trek de beschuit met muisjes maar uit de kast want de Hatchimals Hatchibaby is officieel geboren! En wat is hij schattig!

lijn groen oudersenzo
Hatchimals HatchiBabies - Welkom lieve, schattige Hatchimal!

Liefdevol wrijven

Uiteraard broed je dit ei ook weer uit door er liefdevol overheen te wrijven. Je kunt er lieve woordjes tegen zeggen, maar het is niet per sé noodzakelijk. Als je het ei genoeg geknuffeld, gewreven en heen en weer geschommeld hebt, dan is het klaar om uit te komen! Je Hatchibababy heeft heel zijn lichaam nodig om uit het ei te komen. Als zijn schilletje eraf is, kun je direct zien of je een moeder bent geworden van een jongetje of van een meisje.

Onze baby is geboren! Het is een jongen! Klaar om geknuffeld te worden en met heel veel liefde te omringen! Aan de kleur van zijn ogen kun je zien wat hij nodig heeft. Was dat bij echte baby’s ook maar het geval…

Accessories

In het ei zitten – naast de baby – ook een paar accessoires: een flesje, een borstel, een speeltje, een mini Hatchibaby en een naamplaatje. Er valt dus van alles te unboxen en dat maakt het er alleen maar leuker op. Met het flesje kun je de baby voeren. Je drukt de snavel omlaag en stop het flesje in zijn snaveltje. Met de rammelaar kun je met de baby spelen. Hij gaat dan zingen en zijn ogen lijken wel op een feestverlichting. Hij heeft het duidelijk naar zijn zin!

lijn groen oudersenzo
Hatchimals HatchiBabies - Welkom lieve, schattige Hatchimal!

Nederlandstalige omschrijving

Gelukkig zit er een goede (Nederlandstalige) omschrijving bij, waar je op kunt terugvinden wat de kleur van zijn ogen precies betekent. In het begin is dat nog een beetje zoeken, maar als kersverse moeder leer je natuurlijk hartstikke snel wat je kindje allemaal nodig heeft! Op de omschrijving staat niet alleen wat er aan de hand is, maar ook hoe je het kunt oplossen.

Extra leuk zijn de spelletjes die je met hem kunt spelen, zoals Kiekeboe, Stuiterbaby of dierenkleuren.

lijn groen oudersenzo
Hatchimals HatchiBabies - Welkom lieve, schattige Hatchimal!

Specificaties Hatchimals HatchiBabies

TitelHatchimals HatchiBabies
MerkSpin Master
EAN0778988540572
liefs Marion

Meer informatie

Hatchimals Colleggtibles Egg 12 pack-Seizoen 3
De Hatchimals CollEGGtibles Secret Scene Speelset
Hatchimals Colleggtibles
Hatchimals CollEGGtibles – Spaar ze allemaal!
Party PopTeenies, een feest om uit te pakken!

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *