Little Live Bizzy Bubs Kitty

Little Live Bizzy Bubs Kitty

Er zijn maar liefst zes verschillende überschattige Bizzy Bubs. Onlangs bespraken we al Fleur, de lopende Bizzy Bub. Vandaag vieren we de geboorte van Kitty. Een lief kruipend baby’tje. Maar of je nou Kitty hebt, Fleur, Sneeuwvlokje of Luxy, ze zijn allemaal verschrikkelijk schattig! En ze zijn allemaal net een beetje anders.

Ik ben Kitty

Bij een geboorte, hoort beschuit met muisjes! Dus natuurlijk vieren wij de komst van Kitty uitgebreid met beschuit en muisjes en de nodige versieringen. Je wordt immers niet iedere dag (poppen)moeder! Kitty is een adorabele kruipende Bizzy Bub. Ze wriemelt en giechelt en je kunt bijna niet anders dan met haar mee lachen.

Het leven is een feest!

Voor Kitty is het leven één groot feest! Ze lacht het leven tegemoet en natuurlijk feesten we graag met haar mee. Alles is nieuw voor deze kleine giechelkont en Kitty ziet de wereld als één grote speeltuin! Zie je haar over de beschuiten kruipen? Ze vindt het allemaal prachtig!

Little Live Bizzy Bubs Kitty

Knopje in de luier

Als je het knopje op haar buik – het lijkt net haar naveltje – aanzet dan is Kitty stand by om tot leven te komen. Het enige dat je dan nog hoeft te doen is op de veiligheidsspeld te drukken op haar luiertje. Je hoort Kitty dan direct geluidjes maken, zo schattig. Daarna wiegelt ze een paar keer met haar kontje en kruipt ze het avontuur tegemoet!

Little Live Bizzy Bubs Kitty

Oh jee! Pas op poppenmoeder!

Verlies de kleine meid niet uit het oog, want voor je het weet is ze de wijde wereld ingekropen! En natuurlijk heeft ze jouw verzorging nog hard nodig! Gelukkig wordt er een flesje bij geleverd, zodat je haar een flesje melk kan geven. Tijdens het drinken hoor je schattige slurpgeluidjes en zodra je het flesje uit haar mondje haalt, hoor je een stinkie uit haar billen vliegen! Oh oh!

Lachen met Kitty

Kitty is al een echte lachebek van nature, maar als je drie keer snel op de veiligheidsspeld drukt, gaat ze nog veel harder lachen!
Bizzy Bub bestaat uit een hele poppenfamilie van zes verschillende meisjes. Ieder dametje heeft een eigen karakter.

Little Live Bizzy Bubs Kitty

Maak kans op Kitty!

Er zijn zes verschillende Little Live Bizzy Bubs te koop! Iedere Bizzy Bub heeft een eigen karakter. Om de geboorte te vieren, gaan we er ook één verloten! Kijk snel bij onze bezoekersacties voor de voorwaarden! Wij verloten Kitty, maar wil je liever kans maken op een andere Bizzy Bub? Kijk dan eens op Gaafvoorkinderen, Meisje Eigenwijsje, Mar-Joya.nl, Marstyle.nl, Go-or-no-go.nl, Mammiemammie.nl of Trotsemoeders, zij vieren namelijk ook feest! Misschien kun je daar wel een Fleur winnen of een Gracie!

Dit zijn de verschillende Bizzy Bubs:

FleurBeetje verlegen meisje met grote plannen. Zij loopt.
Sneeuwvlokje Avontuurlijk en durft de grenzen op te zoeken. Zij loopt.
Luxy Een zelfverzekerde prinses die houdt van mooie dingen. Zij kruipt.
Kitty Een giechelende lachebek die graag de wereld ontdekt. Zij kruipt.
Gracie Een energiek huppelend meisje dat danst door het leven. Zij springt.
Sorbetty Een schattig ondeugend meisje dat ook nog eens lekker eigenwijs is. Zij speelt kieke-boe.

Specificaties Little Live Bizzy Bubs Kitt

TitelLittle Live Bizzy Bubs Kitt
MerkLittle Live Pets
Prijs12,95 euro
EAN0630996284711
Bestel directBol.com
Liefs Marion

Meer informatie

Tips voor de babyshower! Zo maak je er een onvergetelijk feest van!

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Little Live Bizzy Bubs Kitty
lijn oudersenzo met hartje

7 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *