Zo leuk, creatief en kleurrijk zijn Bunchems!

Zo leuk, creatief en kleurrijk zijn Bunchems!

Ik ben dol op constructiespeelgoed en Bunchems is dit absoluut. Je kunt je fantasie de vrije loop geven en uitstorten over deze kleverige balletjes. Het is kleurrijk, het is uitdagend, het is creatieve fun, je moet alleen wel oppassen dat je ze niet in je haren krijgt, want dan wordt het nog een behoorlijke uitdaging om het kleverige bolletje er weer uit te krijgen. Ze klitten er namelijk direct in vast!

Wat is de bedoeling?

In deze doos vind je allemaal gekeurde klittebolletjes. De bolletjes doen een beetje denken aan die mouwkruipers (geen idee hoe ze echt eten) in de natuur. Die dingen klitten ook altijd direct aan je vast. Nou, dat doen deze bolletjes ook. Aan jou, maar ook aan elkaar. En juist omdat ze dat doen, kun je er van die leuke bouwsels van maken!

Wat zijn Bunchems

Bunchems zijn kleurrijke balletjes die aan elkaar blijven haken. Maak alles wat je maar kunt bedenken en breng je 3D creatie tot leven met de accessoires.

Wat zit er in de doos?

In de doos vind je zeven verschillende kleuren: rood, oranje, geel, groen, paars, wit en zwart. Daar kun je dus van alles mee maken. Ook vind je oogjes in de doos, waarmee je je diertjes tot leven kunt brengen. De deksel van de doos is gelijk een grote ontwerpplaat waar je de Bunchems aan kunt kleven.

lijn groen oudersenzo
Zo leuk, creatief en kleurrijk zijn Bunchems!
Zo leuk, creatief en kleurrijk zijn Bunchems!
Zo leuk, creatief en kleurrijk zijn Bunchems!

Vaste ontwerpen

In de doos vind je een aantal voorbeelden die je natuurlijk helemaal kunt namaken, maar nog veel leuker is je eigen fantasiediertjes of -figuurtjes te maken. Dit kan 2D maar je kunt er natuurlijk ook 3D figuurtjes mee maken. De Bunchems klitten immers van alle kanten aan elkaar.

Op stap

De Travel Easel is de manier om jouw bunchems mee op pad te nemen. Sorteer ze op kleur in de vakken en gebruik de ezel als achtergrond om je bunchems aan te kleven! Trek ze weer los en begin weer opnieuw voor eindeloos speelplezier.

Waarschuwing

Let op: Bunchems zijn alleen bedoeld om samen met andere Bunchems te gebruiken en niet als versiering voor in het haar.

Specificaties Bunchems!

TitelBunchems!
MerkSpin Master
EAN0778988215548
liefs Marion

Meer informatie

Gel-a-Peel Mega Rainbow Kit, een regenboog aan kleuren!
Crawling creatures excavation kit (van de Action)
BABY born Play & Fun Barbeque set

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *