BABY born Play & Fun Barbeque set

BABY born Play & Fun Barbeque set

Kinderen doen ons graag na, dus als we in het voorjaar of in de zomer weer volop genieten van een sappige saté van de BBQ, dan wil jouw dochter je vast hierbij helpen. Barbecueën is immers niet voorbehouden aan stoere mannen! Kleine dames vinden het net zo goed leuk.

De echte BBQ is natuurlijk een tikkeltje gevaarlijk, deze wordt immers behoorlijk heet, maar de kleine meid kan natuurlijk wel heerlijke worstjes en visjes bereiden op haar eigen BBQ. Bijvoorbeeld met deze BBQ van BABY born. Hoe schattig is deze set! En dan dat lieve bijpassende jurkje! Daar wordt iedereen zomers vrolijk van!

Wat vind je in de doos?

In de doos vind je de volgende onderdelen: roze jurkje voor de Baby Born pop, een gele BBQ (met sissende geluiden en lichteffecten, batterijen worden niet meegeleverd, dus even zelf voor zorgen), drie worstjes, 2 maïskolven, een vis, 2 borden, 2 flesjes soda met een rietje en een knijper om het vlees mee rond te draaien. Je bent dus helemaal compleet, laat het BBQ-feest maar beginnen!
Als je de worstjes op de gril legt, beginnen de kooltjes te gloeien en hoor je het gepruttel en gesis van de BBQ. Tenminste, als je niet bent vergeten de batterijen in de BBQ te stoppen, want anders hoor je natuurlijk niks.

Let op: Bij de omschrijving op (bijvoorbeeld) Bol.com staat vermeld dat er ook vorkjes in de doos moeten zitten. Dit is echter niet het geval. Wel zitten er rietjes bij, voor de soda en de rietjes worden nou weer niet vermeld. Blijkbaar is er inmiddels iets gewijzigd in de samenstelling.

Spelen maar!

Zomer, zon, barbecueën… als BABY born de hele dag in de tuin gespeeld heeft, is het logisch om ook buiten te eten. De worstjes, vis en maiskolven op de appelvormige grill smaken geweldig. Als je het barbecuevoedsel op de grill legt, beginnen de kooltjes te gloeien en hoor je barbecuegeluiden. Is het eten klaar, pak het dan met de tang van de barbecue en serveer het op twee borden. Er is ook kersen- en sinaasappellimonade om te drinken. Oh, de kinderen van de buren willen ook een hapje mee-eten, dus BABY born® trekt snel een andere outfit aan. Ze is een beetje vies geworden van het spelen in de zandbak. De schattige roze jurk is perfect voor gezellige barbecue-avonden.

lijn groen oudersenzo
BABY born Play & Fun Barbeque set

Specificaties Baby Born Play & Fun Barbeque set

TitelBaby Born Play & Fun Barbeque set
MerkZapf Creation
ISBN4001167824733
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

Baby Born Magic Girl
Bubbleezz – De nieuwe rage van zomer 2018?
Baby Annabell – Lunch Time Table
Baby Alive – Plas en Dans baby

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Dit product of deze producten hebben wij, ten behoeve van het schrijven van deze review, toegestuurd gekregen. Onze ervaringen zijn echter zo eerlijk mogelijk beschreven.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *