Hatchimals Colleggtibles Egg 12 pack-Seizoen 3

Hatchimals Colleggtibles Egg 12 pack-Seizoen 3

Er zijn weer nieuwe eieren! Moeder kip kan weer aan de slag, want in deze verpakking zitten maar liefst 12 Hatchimals, waarvan er nog 10 moeten worden uitgebroed. Dat wordt natuurlijk weer één groot broedfeest. Want wat zal er deze keer allemaal uit de eieren kruipen? Je zou denken dat liever, knusser, schattiger of knuffeliger dan het vorige seizoen niet meer kan en toch… zitten ook deze eierdozen vol schattige mini knuffels.

Speelplezier en beloning

En deze nieuwe vriendjes kunnen natuurlijk naar hartenlust spelen in de speeltuin, met hun andere vriendjes. Met de komst van seizoen 3, zijn er weer meer dan 100 nieuwe figuurtjes bij gekomen. Had je de verzameling al bijna compleet? Dan staat je nu weer een nieuwe uitdaging te wachten. Dat wordt weer ruilen, kopen, smeken, krijgen en nog veel meer.
Deze eieren zijn natuurlijk hartstikke leuk als beloning ergens voor te geven. Niet de hele doos (of het moet voor een waanzinnig unieke prestatie zijn) maar gewoon eitje voor eitje. Dat maakt het ook allemaal een tikkeltje beter betaalbaar.

Hoe werkt het?

De ervaren broedkip weet het natuurlijk al, maar voor alle nieuwe moeders in spe ga ik het toch nog een keertje vertellen. Je moet namelijk het eitje vasthouden, even over het hartje wrijven, zodat het van kleur veranderd (van paars naar roze). Als je dat goed genoeg doet, merk je dat de schil iets brozer is geworden. Op dat moment kun je de schaal eenvoudig breken en kun jij kennis maken met je nieuwe vriendje!!

De CollEGGtibles uit seizoen 3 bevatten schattige glittervleugels, tweelingen, donzige schatjes en zijn klaar om jou te ontmoeten.

lijn groen oudersenzo
Hatchimals Colleggtibles Egg 12 pack-Seizoen 3

Specificaties Hatchimals Colleggtibles Egg 12 pack-Seizoen 3

TitelHatchimals Colleggtibles Egg 12 pack-Seizoen 3
MerkSpin Master
ISBN0778988537282
liefs Marion

Meer informatie

Al mijn dieren, de super leuke uitbreidingsset van Tiptoi!
Smooshy Mushy Squishy in flesje
Tiptoi Starter-set Bij ons thuis
Hatchimals HatchiBabies – Welkom lieve, schattige Hatchimal!

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *