Tiptoi Starter-set Bij ons thuis

Tiptoi Starter-set Bij ons thuis

Met Tiptoi Starter-set Bij ons thuis van Ravensburger kunnen kinderen op een educatieve manier hartstikke leuk spelen. Natuurlijk hoeft niet alles ‘leerzaam’ te zijn wat kinderen doen, het mag ook ‘gewoon leuk’ zijn. Maar dat is Tiptoi ook! En inderdaad, daarnaast is het ook nog eens leerzaam.

Laat het huis tot leven komen

Dit pakket is geschikt voor kinderen van af 3 jaar. Bij de familie Hofman in de fonteinstraat gebeurt altijd van alles! Hier wonen de kinderen Lara, David en Baby Finn met hun ouders, opa en oma en de hond Rocky. Met de tiptoi stift kan je het huis van de familie Hofman tot leven laten komen. Er valt van alles te ontdekken, op iedere spread staat weer een nieuw vertrek (badkamer, keuken, et cetera). Superleuk om te ontdekken wat de familie gaat eten of wat Lara in bad doet? Met begrijpelijke zinnen leren kinderen spelenderwijs nieuwe woorden.

Wat zit er in de doos?

In de doos vind je de tiptoi pen, een houder, handleiding, startplek en het speelboek.

Het ziet er allemaal heel verzorgd, kleurrijk en vooral erg uitnodigend uit. Als je met de stift op een afbeelding of tekst tipt, klinken er bijbehorende geluiden, gesproken tekst of muziek.
De elektronische intelligentie biedt kinderen de mogelijkheid om boeken en spellen volledig zelfstandig steeds weer opnieuw te beleven.

lijn groen oudersenzo
Tiptoi Starter-set Bij ons thuis

Verschillende thema’s

Alle tiptoi producten hebben stuk voor stuk een thema dat kinderen (en ouders) aanspreekt en het is gemakkelijk in gebruik. Het tiptoi assortiment bestaat uit boeken, spellen, puzzels en speelfiguren voor kinderen van circa 3 – 10 jaar. Alle tiptoi producten zijn zowel online als bij speelgoedwinkels verkrijgbaar. Een tiptoi stift koop je los of is bijgesloten bij een starterset. Handig trouwens de standaard waar je de pen in kunt laten rusten als je hem niet nodig hebt.

Specificaties Tiptoi Starter-set Bij ons thuis

TitelTiptoi Starter-set Bij ons thuis
UitgeverijRavensburger
EAN4005556008360
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

Gel-a-Peel Mega Rainbow Kit, een regenboog aan kleuren!
Al mijn dieren, de super leuke uitbreidingsset van Tiptoi!
Smooshy Mushy Squishy in flesje

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Dit product of deze producten hebben wij, ten behoeve van het schrijven van deze review, toegestuurd gekregen. Onze ervaringen zijn echter zo eerlijk mogelijk beschreven.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *