Hatchimals CollEGGtibles Secret Scene Speelset

Hatchimals CollEGGtibles Secret Scene Speelset

Al is het voorjaar alweer bijna voorbij, je kunt gewoon eieren blijven uitbroeden. Hoewel deze Hatchimals CollEGGtibles Secret Scene Speelset niet uitgebroed hoeft te worden. Dit ei herbergt andere geheimen. Het opent zich op magische wijze voor jou en als dit eenmaal is gebeurd, zie je een prachtige speeltuin voor je uitgebroede Hatchimals! Ze kunnen draaien in de draaimolen, schommelen of van de glijbaan. Het kan allemaal! En je kunt het ei natuurlijk ook prima gebruiken als verzamelplek voor al je uitgebroede Hatchimals CollEGGtibles!

Wat vind je in de verpakking?

Als je het ei eenmaal uit de verpakking hebt weten te halen (dat is altijd weer opnieuw een hele uitdaging) dan staat er een vrolijk gekleurd ei voor je. Probeer hem dan maar eens open te maken… Misschien is het handig hiervoor even naar de gebruikshandleiding te kijken. Ik was eigenwijs en deed dat niet. Hoe moeilijk kan het immers zijn om een ei open te maken? Nou, als je niet weet hoe het moet, is dat nog een behoorlijke uitdaging. Je wilt hem tenslotte ook niet slopen. Uiteindelijk toch maar even een blik geworpen op de handleiding. En dan blijkt het verrassend eenvoudig. Als je namelijk de juiste stap neemt (het onderste klepje opent) dan vouwt het ei zich volledig vanzelf open.

Even spieken

Boven op het ei kun je even naar binnen spieken. Wat zal er in zitten? Want het ei herbergt een prachtige magische wereld. Naast de speelset vind je in het ei ook een Hatchimal. Je kunt er dus gelijk mee spelen. Het ei biedt overigens plaats voor 15 andere Hatchimals! Je diertje kan dus al zijn vriendjes en vriendinnetjes uitnodigen om te komen spelen en te blijven slapen. Dat wordt nog eens een vette party!

lijn groen oudersenzo
Hatchimals CollEGGtibles Secret Scene Speelset
xxx

Specificaties Hatchimals CollEGGtibles Secret Scene Speelset

TitelHatchimals CollEGGtibles Secret Scene Speelset
MerkSpin Master
ISBN0778988532362
liefs Marion

Meer informatie

Hatchimals HatchiBabies – Welkom lieve, schattige Hatchimal!

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Dit product of deze producten hebben wij, ten behoeve van het schrijven van deze review, toegestuurd gekregen. Onze ervaringen zijn echter zo eerlijk mogelijk beschreven.

lijn-groen-oudersenzo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.