Goed schilderwerk zorgt voor een langere levensduur

Goed schilderwerk zorgt voor een langere levensduur

Het is algemeen bekend dat goed onderhoud zorgt voor een langere levensduur. Denk maar aan je auto. Wanneer je je auto niet onderhoudt zal deze toch echt eerder verleden tijd zijn dan een auto die regelmatig een onderhoudsbeurt krijgt. Dat geldt ook voor schilderwerk. Wil je kwaliteit goed schilderwerk dan zul je ook kwalitatief goede verf moeten gebruiken. Wijzonol verf is een kwalitatief goede verf. Wijzonol verf wordt gemaakt volgens de modernste technieken en op basis van de laatste inzichten.

Verschillende soorten verf

Je kunt dan ook verschillende soorten Wijzonol verf kopen zoals muurverf, maar ook houtbeits. Het voordeel van Wijzonol verf is dat deze verf kwalitatief goed is en dat je daarom niet zo vaak hoeft over te schilderen. Ook al heb je weinig ervaring en ben je vooral een huis-tuin en keuken schilder, je schilderwerk zal eruitzien als dat van een professional.

Welke verf is geschikt voor jouw schilderwerk

Voor elk project heb je andere verf nodig. Natuurlijk niet als je de muur van je kamer en de muur van de gang gaat schilderen. Maar wel als je een kozijn of een muur wil schilderen. Bij Wijzonol kun je kiezen uit grondlak, binnen- of buitenlak en muurverf. Zo heb je de LBH van Wijzonol buitenlak die geschikt is voor hoogwaardig en duurzaam buitenschilderwerk. Je kunt hiermee het houtwerk langer en beter beschermen. Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak kun je vrij eenvoudig aanbrengen en zorgt ervoor dat je houtwerk langer én beter beschermd is. Je hebt bij Wijzonol de keuze uit verschillende productlijnen en daarnaast is er verf voor binnen- of buitenschilderwerk, maar ook voor beschut buitenschilderwerk. Bekijk vooraf welk product je nodig hebt en check de ondergrond. Wanneer er bijvoorbeeld houtrot is zal de verf dit wel verdoezelen maar niet weghalen.

lijn groen oudersenzo
Goed schilderwerk zorgt voor een langere levensduur

Waar moet je nog aan denken als je wilt gaan schilderen

Voor je gaat schilderen is het zaak dat je alle verf en verfbenodigdheden in huis hebt. Kijk op het verfblik welke kwasten je het beste kunt gebruiken. Je kunt ook advies vragen bij een van de experts van het bedrijf waar je de Wijzonol verf koopt. Ook afplakband is handig om vooraf te hebben zodat je, als je gaat schilderen, niet meer hoeft te stoppen om spullen te gaan halen. Op het verfblik staat ook vermeld bij welke temperatuur je de verf het beste kunt verwerken. Er staat ook vermeld of je de verf moet verdunnen en waarmee. Nog een tip van de vakman; zorg ervoor dat de verflaag niet te dik is, je kunt beter twee lagen over elkaar zetten dan één dikke laag!

liefs Marion

Meer informatie

Geef je muren een zomerse make-over!
De invloed van kleur op je interieur
Welke kleuren zijn leuk voor de slaapkamer van je kind?
Klusjes in het huis, wat heb je nodig?
Durf voor kleur te gaan. Welke kleur kies jij?
Verven: Welke verf kies je voor een veilige babykamer?
De babykamer verven? Zo krijg je een strak & professioneel resultaat!
Je huis een nieuwe look geven? Je doet het eenvoudig met behang!

Bronvermelding

Stockfoto: 123rf.com

#spon: Deze blog wordt je aangeboden door Verf.nl

BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *