Adventskalender in de spotlight: Makeup Revolution Lip Advent Calendar

Makeup Revolution Lip Advent Calendar

Jaren geleden had je al adventskalenders. Bij de eerste exemplaren kon je een kartonnen deurtje open maken en dan zat er iedere dag een ander plaatje achter. Dat zijn de adventskalenders uit mijn jeugd. Een paar jaar later, kwamen daar de luxere ‘chocoladekalenders’ bij. Bij deze kalenders zat achter elk deurtje een chocolaatje. Dat was iedere dag een feestje op zich.

Flink assortiment

Adventskalenders zijn er nog steeds, maar het assortiment is inmiddels flink uitgebreid. Je hebt ze in allerlei soorten, maten en prijzen. Van de meest luxe adventskalender (Dior, 350 euro) tot een goedkope bij de Action (1,99 euro) en natuurlijk alles wat daar tussen zit. In onze blog ‘De 10 leukste adventskalenders‘ bespreken we de tien leukste adventskalenders van dit moment, maar we vonden het leuk om er één exemplaar uit te halen en die in het zonnetje te zetten. Wij hebben gekozen voor de Makeup Revolution Lip Advent Calendar. Deze kalender is voor 34,95 euro (inmiddels afgeprijsd tot 29,95) te koop bij Boozyshop.nl. En eerlijk is eerlijk, naarmate er meer deurtjes open gingen, hoe blijer ik werd.

lijn groen oudersenzo
Makeup Revolution Lip Advent Calendar

Makeup Revolution Lip Advent Calendar

Makeup Revolution Lip Advent Calendar wil niet alleen ieder lipstick lover hebben, maar ook iedere vrouw die van make up houdt! Deze leuke kalender helpt jou om af te tellen naar Kerst! Elke dag vind je een nieuwe lip goodie welke ook nog eens vegan is. Als ik jou was zou ik hem vandaag nog bestellen, zodat je hem nog op tijd in huis hebt en met iedere dag een andere lipgoody, kunt aftellen tot Kerstmis! Het lukt nog net. De kalender zit vol lipstick, in prachtige kleuren. Iedere dag is het weer een verrassing of er een lipstick, gloss of liner achter het luikje zit. Alles zit goed verdeeld over de kalender, zodat het steeds een nieuwe verrassing wordt.

In de kalender vind je: 5x matte lipstick, 5x cream lipstick, 3x lip gloss, 7x lip liner, 3x matte liquid lipstick en 2x glitter liquid lipstick. En vooral de glitter liquid lipstick onder vakje 25, is om van te smelten.

Wij pakken uit

Natuurlijk is iedere dag een vakje openen veel leuker dan achter elkaar alle vakjes bekijken, maar als we dat hadden gedaan, konden we pas na 25 december jullie laten zien wat een leuke kalender dit is. Dus ik heb alvast alle vakjes open gemaakt en naarmate ik hiermee verder kwam, werd ik steeds blijer… Ik neem jullie graag mee in mijn ontdekkingstocht:

lijn groen oudersenzo
Makeup Revolution Lip Advent Calendar

En wat vind je ervan?

Heb ik teveel gezegd? Vast niet! Met deze kalender breid je de lipstickkleuren in één keer fabelachtig uit. Je kunt ze allemaal uitproberen en kijken hoe de verschillende kleuren staan op jouw lippen en bij jouw kekke outfit. Als je vandaag nog de kalender bestelt, heb je hem nog net op tijd in huis. Op dit moment ben je voor nog geen 30 euro, 25 mooie lip-producten rijker! Wat mij betreft is dit absoluut een aanrader! En zitten er kleurtjes bij die je wat minder mooi vindt? Misschien kun je er dan een vriendin mee blij maken, die juist die kleur helemaal fantastisch vindt!

Ik lees graag jullie reactie! Wat vinden jullie van deze kalender? Is het voor jou een do of don’t?

lijn groen oudersenzo
Makeup Revolution Lip Advent Calendar
liefs Marion

Meer informatie

De leukste adventkalenders
De mooiste cadeautjes voor onder de boom
Waarom ik kerst zo leuk vind
Top 50 beste kerstliedjes
Nieuwe make-up. Van deze aankopen word ik blij!

Bronvermelding

Tekst en fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *