Nieuwe gezichtspeeling van Payot, voor een goede verzorging

Nieuwe gezichtspeeling van Payot

De verwarming binnen en de koude buiten, doen een behoorlijke aanslag op je huid. Daarom kan je huid in de winter wel wat extra aandacht gebruiken. Dit kan aan de ene kant door je huid extra te voeden met vette crèmes en gezichtsmaskers, maar om er voor te zorgen dat de huid zo goed mogelijk van deze voedende stoffen kan profiteren, is zo nu en dan een peeling ook geen overbodige luxe. Vandaar dat we in deze blog aan de slag gaan met de gezichtspeeling van Payot.

Dode huidcellen

Een peeling helpt ons van onze dode huidcellen af. Belangrijk, want als deze laag er op blijft zitten, kan het bijvoorbeeld je poriën verstoppen en komt er een grauwe waas over je huid heen te liggen. Daar zit natuurlijk niemand op te wachten.

Nieuwe producten

Iedereen wil er zo stralend mogelijk uit (blijven) zien, ook in de winter. Dus blijven beautybedrijven zoeken naar de meest ideale producten. Zo komt Payot nu met twee nieuwe peelings.

Gommage douceur framboise

Een behoorlijke mond vol, maar het gaat hier om een gel-in-olie-peeling met echte frambozen- cranberry- en zwartebessenpitjes. Door de aanwezigheid van deze pitjes valt deze peeling onder de ‘mechanische peeling’. Je schuurt (zachtjes!) de dode huidcellen van je huid, zodat ze je huid niet langer meer kunnen verstikken. Bij het afspoelen met water ontstaat er een romige melk die de huid zacht en stralend maakt.

lijn groen oudersenzo
Nieuwe gezichtspeeling van Payot

Hoe gebruik je hem?

Deze peeling heeft een heerlijke bloemige geur en als je voorzichtig te werk gaat, kun je hem één tot maximaal twee keer per week gebruiken. Vermijd bij het aanbrengen de kwetsbare huid rondom de ogen. Masseer zachtjes de peeling over de huid, zodat de textuur verandert in een olie. Maak daarna je handen vochtig (water) en wrijf met natte handen nogmaals over je gezicht. Hierna kun je je gezicht weer afspoelen.

Peeling Oxygénant dépolluant

Wederom een hele mond vol maar dit is een peeling met een oxigenerende, reinigende werking. Goed geschikt als je huid wat grauwer eruit is gaan zien, doordat de dode huidcellen je huid verstikken.
Je zal zien dat je huid na gebruik van deze peeling er stralender en frisser uit ziet. De peeling bevat een cocktail van fruitzuren uit blauwe bosbes, sinaasappel en citroen. Heerlijk fris dus!

lijn groen oudersenzo
Nieuwe gezichtspeeling van Payot

Hoe gebruik je hem?

Deze peeling is geschikt voor alle huidtypen, met name voor de grove huidstructuur. Het gaat hier om een chemische peeling, dus zonder korreltjes. De peeling heeft een heerlijke frisse, fruitgeur en wanneer je het op je huid smeert schuimt hij op. Dit komt door de aanwezigheid van organisch fluor. Deze stof verbetert de zuurstoftoevoer van de weefsel en activeert de microdoorbloeding. De schuim verdwijnt echter weer zodat er een klein transparant laagje overblijft.

Deze peeling mag je maximaal één keer per week gebruiken. Maak je huid wat vochtig en breng er dan een dunne laag op aan. Vermijd de kwetsbare huid rondom de ogen. Laat de peeling 3 tot 5 minuten inwerken en als de schuim op je gezicht is verdwenen, spoel dan je gezicht schoon met ruim water.

Adviesverkoopprijs: 35,00 euro (40ml)

liefs Marion

Meer informatie

Regenerist 3-Zone van Olaz, voor een goede verzorging
Piroche Noesis Vitamin Power Phials
Bloomr – Cocossoap & Coconut charcoal

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *