Piroche Noesis Vitamin Power Phials

Piroche Noesis Vitamin Power Phials

Het is al jaren in Nederland niet meer zo koud geweest als op dit moment. Binnen staat de verwarming aan en buiten is het raadzaam je zo warm mogelijk aan te kleden. Dat wil zeggen, het liefst met muts en handschoenen. Juist deze dagen is een goede huidverzorging belangrijk. De kou buiten en de kunstmatige warmte binnen, zijn regelrechte aanslagen van uitdroging op je huid. Een beetje extra liefde voor je huid en dus voor jezelf, is op dit moment geen luxe maar een absolute must.

Extra aandacht

Je kunt je huid op diverse manieren extra aandacht geven. Denk bijvoorbeeld aan een extra masker, een voedende nachtcrème (smeer hem er maar lekker dik op) en een beschermende dagcrème. En wil je helemaal lief zijn voor jezelf, probeer dan eens deze Noesis Vitamin Power Phials van Piroche. Deze glazen flesjes zitten bomvol vitaminen. En daar wordt je huid blij van. En jij dus ook.

Noesis Vitamin Power Phials

De ampullen zijn een vitamine concentraat voor het gezicht, hals en decolleté. De snelle afgifte aan de huid van de actieve en voedende huidvriendelijke substanties bevordert op een krachtige manier soepelheid, versterkt en regenereert de huid. Het vitamine trio is een optimale vrije radicalen bestrijder en beschermt de huid tegen vroegtijdige veroudering. De ampullen zijn normaal verpakt in een doos van 12. De limited edition van de Noesis Vitamin Power Phials bevat 4 ampullen. Een prachtige kans om kennis te maken met deze ampullen. Maar wees gewaarschuwd, ze ‘smaken’ ongetwijfeld naar meer…!

lijn groen oudersenzo
Piroche Noesis Vitamin Power Phials

De werking

De zachte textuur van dit concentraat zorgt voor een gelijkmatige toepassing en goede afgifte van de voedende substanties. In de ampullen zitten onder andere de volgende vitaminen:

Vitamine A

Deze vitamine bevordert celregeneratie en vernieuwing. Vitamine A is essentieel voor de groei van nieuwe cellen en zorgt voor een goede conditie van het weefsel. Het stimuleert collageen synthese, activeert weefselregeneratie en maakt droge huid zacht en elastisch.

Vitaminen C en E

Deze zijn effectief voor collageen opbouw en de vorming van aminozuren. De gecombineerde eigenschappen van deze vitaminen versterken het weefsel, bestrijden efficiënt vrije radicalen en beschermen tegen vroegtijdige veroudering. De combinatie van C en E verhoogt de werking.

Panthenol

Pro vitamine B5 gaat vochtverlies tegen, is verzachtend en stimuleert de cel vernieuwing en regenereert het huidweefsel. Deze vitamine heeft een versterkende werking voor een stralende huid.

Prijs en verkrijgbaarheid

Deze ampullen zijn nu tijdelijk als limited edition verkrijgbaar in een doosje van vier stuks. Tijdelijk betaal je nu voor 4 ampullen 12,50 euro in plaats van 24,00 euro.

Noesis Vitamin Concept

Het Noesis Vitamin Concept is een geavanceerde huidverzorgingslijn van Piroche Cosmétiques op basis van een revitaliserende cocktail van vitaminen, regenererende, beschermende én vochtregulerende, actieve substanties. Dit nieuwe totaalconcept bestaat uit behandelingen, salonproducten en producten voor thuisgebruik voor een intensieve celvernieuwing van de huid van het gezicht, hals en decolleté.

liefs Marion

Meer informatie

De producten van Beauty Kitchen, 100% natuurlijk
Regenerist 3-Zone van Olaz, voor een goede verzorging
Met Ahava haarmasker maak je de haren weer zacht!

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *