Regenerist 3-Zone van Olaz, voor een goede verzorging

Regenerist 3-Zone van Olaz, voor een goede verzorging

Iedereen wil er stralend uitzien. Zolang je jong bent, hoef je daar vaak niet eens zo heel veel moeite voor te doen. Echter als je wat ouder wordt, kun je daar wel wat hulp bij gebruiken. Olaz komt nu met de ‘regenerist-3 Zone-lijn’. Deze lijn bestaat uit drie producten:

Verstevigende dagcrème
Verstevigend serum
Verouderings nachtcrème

Olaz producten

Als trouw gebruiker van de Olaz-producten ben ik oprecht blij met deze nieuwe lijn. Het klinkt allemaal veelbelovend, dus ik ga het graag ontdekken. Aan het uiterlijk zal het niet liggen, want ook deze nieuwe lijn ziet er weer goed verzorgd en elegant uit. En met mijn rijpere (dit klinkt een stuk positiever dan ‘oudere’) huid, is dat beetje extra hulp uit een potje, meer dan welkom.

Mooie uitstraling

Zowel de verpakking als de potjes, hebben een mooie, sierlijke uitstraling. De combinatie van rood en zilver is erg fraai om te zien. Zowel de crèmes als het serum smeren prettig uit maar ruiken ook nog eens heerlijk fris. De dag- en nachtcrème zijn voor dagelijks gebruik. Het serum hoef je niet iedere dag te gebruiken. Je kunt er ook voor kiezen om hem één keer in de twee of drie dagen te gebruiken, zodat je er wat langer mee kunt doen.

lijn groen oudersenzo
Regenerist 3-Zone van Olaz, voor een goede verzorging

Olaz Regenerist 3-Zone verstevigend serum

Dit serum breng je aan op de schone huid en dus nog voor de dagcrème. Het serum is geconcentreerd en ontworpen om snel te werken. Het hydrateert en egaliseert de huid.

Olaz Regenerist 3-Zone dagcrème

Deze dagcrème kun je aanbrengen op het gezicht, kaaklijn en hals. Hij trekt snel in de huid zodat je niet lang hoeft te wachten met het aanbrengen van de make up. De crème heeft een prettige geur en hydrateert de huid.

Olaz Regenerist 3-Zone nachtcrème

Een goede nachtcrème is belangrijk. In de nacht krijgt de huid weer de tijd om te herstellen. Een voedende nachtcrème is daarom erg belangrijk. Als je – voor het slapengaan – je schoongemaakte huid verzorgt met een goede nachtcrème, ziet je huid er ’s ochtends weer stralend uit. Deze nachtcrème bevat een milde exfoliant die je huid nacht na nacht vernieuwt terwijl je slaapt.

Johannesbroodboom

Johannesbroodboom extract in Regenerist 3-Zone is gouden vondst Onderzoek heeft uitgewezen dat de werkzame stoffen in crèmes soms niet goed worden opgenomen door de huid. Dan kun je nog zo braaf smeren, het helpt gewoonweg niet. Een gouden vondst is het toevoegen van Johannesbroodboom extract.
De vernieuwde Regenerist 3-Zone lijn van Olaz bevat dit extract dat de energiehuishouding in je huidcellen stimuleert. Waardoor, ongeacht je leeftijd, de werkzame stoffen in Regenerist 3-Zone producten beter worden opgenomen en de huid herstellen.

liefs Marion

Meer informatie

Green people, voor een goede verzorging van je huid
Kneipp Body Lotion Spray, met een heerlijke geur!
De producten van Beauty Kitchen, 100% natuurlijk

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *